Τέσσερα Γιαννιωτόπουλα στο Παγκόσμιο Εφήβων

Με την συμμετοχή τεσσάρων πρωταθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ξεκινάει μεθαύριο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Πλόβτιβ της Βουλγαρίας. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκόγκου στο διπλό Σκιφ Νεανίδων, τον Ιάσονα Εξάρχου στο Σκιφ Εφήβων, τον Σπύρο Γεωργίου στη Δίκωπο άνευ Εφήβων και τον Ανδρέα Καρέτσο στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων.

Η ελληνική αποστολή, η οποία βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα, αριθμεί 16 αθλητές που στελεχώνουν εφτά πληρώματα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΝΟΙ:

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας είναι η επόμενη διεθνής διοργάνωση για την Κωπηλασία, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τα Γιάννενα θα έχουν σ’ αυτό ενισχυμένη παρουσία.

Η χώρα μας συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με ομάδα 16 αθλητών που συγκροτούν συνολικά επτά πληρώματα. Από πλευράς του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων θα λάβουν μέρος τέσσερις επίλεκτοι και πολλά υποσχόμενοι κωπηλάτες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι θα διεκδικήσουν πρωτιές και μετάλλια σε τέσσερα αγωνίσματα. Πρόκειται για την Κατερίνα Γκόγκου στο διπλό Σκιφ Νεανίδων, για τον Ιάσονα Εξάρχου στο Σκιφ Εφήβων, για τον Σπύρο Γεωργίου στη Δίκωπο άνευ Εφήβων και για τον Ανδρέα Καρέτσο, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων.

Η ελληνική αποστολή με τα τέσσερα Γιαννιωτόπουλα βρίσκεται ήδη στο Πλόβντιβ για το Παγκόσμιο Εφήβων, το οποίο ξεκινάει μεθαύριο, Τετάρτη και θα διαρκέσει ως τις 15 Αυγούστου. Στο Πρωτάθλημα, που πέρυσι δεν έγινε λόγω της πανδημίας, θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 600 αθλητές από 43 χώρες.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και σύσσωμη η οικογένεια το Ν.Ο.Ι. απευθύνουν στους τέσσερις αθλητές τους που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Εφήβων θερμές ευχές για μεγάλες διακρίσεις.