03/12/2023
Όμιλοι

Τελέστηκε ο αγιασμός της νέας “στέγης” του ΕΝΟΑ

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, τελέστηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου ο αγιασμός των νέων εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών.

Να υπενθυμιστεί ό,τι η νέα στέγη του ιστορικού σωματείου βρίσκεται στο πρώην εντευκτήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά.

 

 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η αναγόρευση της Αυτού Μακαριότητας Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου Β΄ ως Επίτιμο Μέλος του ομίλου, καθώς και η αδελφοποίηση του ΕΝΟΑ με τον Αθλητικό Σύλλογο “Η Δημητριάς”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΝΟΑ Ρότζερ Γκαττ, δήλωσε συγκινημένος για το γεγονός ότι ο όμιλος απέκτησε την καινούργια του στέγη, μετά και το κλείσιμο των παλιών του εγκαταστάσεων τον Οκτωβρίου του 2018. Ως εκ τούτου, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο Β΄, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, καθώς και όλους τους υπολοίπους συντελεστές.

 

 

Μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος του ΕΝΟΑ, ενημέρωσε ό,τι το σωματείο πρόκειται να αποτελέσει μέλος της επένδυσης της LAMDA Development, κάτι για το οποίο οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Παράλληλα, τον χαιρετισμό του απηύθυνε και ο δήμαρχος, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Στο πλαίσιο αυτού συνεχάρη τους ιθύνοντες τον ΕΝΟΑ και τον ΑΣ Δημητριάς για την αδερφοποίηση τους, καθώς και τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου Β΄ για την αναγόρευση του ως Επίτιμο μέλος του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών.

 

 

Αναφερόμενος στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην εύρεση της νέας στέγης του ΕΝΟΑ, ο κ. Κονδύλης δήλωσε: «Μπράβο για τις δυνάμεις σας, να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας. Ο Άλιμος και γενικότερα τα Νότια Προάστια χρειάζονται κι άλλες νίκες, κι άλλες διακρίσεις».

 

 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Αντώνιος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Εσωτερικών Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Κώστας Μιχαηλίδης, η πρόεδρος του ΕΑΝΚ Αγίου Κοσμά Μερόπη Μοσχογιάννη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής, διάφοροι πρόεδροι συλλόγων και ομοσπονδιών, ο αντιδήμαρχος Νίκος Αλεξόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωντ/νος Φαλιέρος, ο πάτερ Δημήτριος Κοτρώτσος, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΕΝΟΑ Έφη Παπαδήμα, μέλη και αθλητές του Δ.Σ. του ΕΝΟΑ, καθώς και οι Ολυμπιονίκες, Χρύσα Μπισκιτζή, Βασίλης Πολύμερος και Σπύρος Γιάνναρος.