Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή επιστροφή στη δράση

Με επιστολή της προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, οι διοικούντες την ΕΚΟΦΝΣ ενημέρωσαν για την πρόθεση τους να εφαρμόσουν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, ούτως ώστε να  επανέλθει η ελληνική κωπηλασία στην ενεργό δράση.

Τα μέτρα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας πραγματεύονται την επανεκκίνηση της δραστηριότητας της Εθνικής ομάδας, τη χρήση του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου, καθώς και την επαναλειτουργία των ερασιτεχνικών σωματείων. Παράλληλα, προσδιορίζουν και τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας μέσα από βασικούς κανόνες και γενικές συστάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα  τα οποία προτίθεται να εφαρμόσει προκειμένου να επανέλθει η ελληνική κωπηλασία στην ενεργό δράση γνωστοποίησε με επιστολή της προς τον γγ Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά η διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ.

Τα μέτρα αφορούν:

Στην επανεκκίνηση της Εθνικής ομάδας και τη χρήση του ολυμπιακού κωπηλατοδρομίου, αλλά και την επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών σωματείων, ενώ καταγράφονται και οι οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας με βασικούς κανόνες και γενικές συστάσεις.

Αναλυτικά τις κατευθυντήριες οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τα Μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης σε χώρους και επιφάνειες κατά την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού όπως τα προτείνει η ΓΓΑ στο σχετικό έγγραφο που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ