30/03/2023
Όμιλοι

Τα συγχαρητήρια του ΝΟΓ προς την Ευαγγελία Φράγκου

Με σκοπό να απονείμει τα εύσημα στην αθλήτρια του Ευαγγελία Φράγκου, η οποία ολοκλήρωσε μια μαγική χρονιά με ένα ακόμη μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών προέβη σε σχετική ανακοίνωση. Η πρωταθλήτρια του ΝΟΓ κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού σκιφ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, μαζί με την Στέλλα Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Σπουδαία στιγμή για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών η κατάκτηση της πρώτης θέσης και το Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε-Ν στο άγωνισμα 2Χ Νεανίδων από την αθλήτρια του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου και της συναθλήτριας της Στυλιανή Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Με χρόνο 7:32 τερμάτισαν πρώτες αφήνοντας πίσω το πλήρωμα της Σλοβενίας και της Λευκορωσίας κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης.

Η Ευαγγελία Φράγκου σε μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά κατεκτησε για δεύτερη φορά φέτος την κορυφή της Ευρώπης και απέδειξε πως η σκληρή δουλειά επιβράβευεται.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του που εκπροσωπεί επάξια τον ΝΟΓ στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας σε όλα τα φετινά πρωτάθληματα και που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή με δύο χρυσα μετάλλια στις κατηγορίες Νεανίδων και Γυναικών U23 στα Πανευρωπαϊκά πρωτάθληματα και δύο χάλκινα στις αντίστοιχες κατηγορίες στα παγκόσμια πρωτάθληματα!!!

Συγχαρητήρια στους γονείς της που τη στηρίζουν σε όλα αυτά τα βήματα και φυσικά στον προπονητή της Ασπρογερακας Σπύρο που αν και από μακριά αυτή τη στιγμή συνεχίζει να τη στηρίζει και να την καθοδηγεί καθώς και στους ομοσπονδίακους προπόνητες που της έδωσαν την ευκαιρία να βρεθεί στο υψηλότερο βάθρο!!!

Μεγάλη στιγμή να ακούς τον εθνικό ύμνο ανάμεσα στα κορυφαία πληρωματα της Ευρώπης…. Ευχαριστούμε για τη στιγμή αυτή Ευαγγελία !!!!
Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους…

Συγχαρητήρια και στην υπόλοιπη ομάδα της Εθνικής κωπηλασίας για τις εξαιρετικές επιδόσεις!