Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΚΑΝ για Βράμπα και Καρρά

Στα γραφεία του ΕΟΚΑΝ παρεβρέθηκε αυτές τις μέρες ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Γιάννης Καρράς, ούτως ώστε να συνομιλήσουν με τον διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ και πρόεδρο Δρ. Γρηγόρη Λέων. Σκοπός της κίνησης αυτής για τον ΕΟΚΑΝ είναι η στενή συνεργασία σε θέματα ελέγχων και εκπαίδευσης με όλες τις Αθλητικές ομοσπονδίες.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Ο Πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Καρράς εκπροσώπησαν το ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ στη συνάντηση με την διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ)και το πρόεδρο Δρ. Γρηγόρη Λέων στο πλαίσιο των συναντήσεων με όλες τις Αθλητικές ομοσπονδίες και τη στενή συνεργασία σε θέματα ελέγχων και εκπαίδευσης.

Αρχικά, ο Δρ Λέων ξενάγησε στα νέα γραφεία του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. τον πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. Οι δύο πλευρές είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, ανταλλάσσοντας απόψεις για το ντόπινγκ, τις αντι-ντόπινγκ διαδικασίες αλλά και την εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γιατρών των Ομοσπονδιών.

Πρόθεση και της διοίκησης της ΕΚΟΦΝΣ είναι η στενή συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές ώστε να συμβάλουν στην εξάλειψη της μάστιγας του ντόπινγκ στον αθλητισμό και στο πλαίσιο αυτό οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο διάστημα.