12/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Συγχαρητήρια της FISA για το Ευρωπαϊκό των Ιωαννίνων

Με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις  και με προσμονή για μελλοντική συνεργασία,έμειναν οι ιθύνοντες της FISA για την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Ιωαννίνων (7-8 Σεπτεμβρίου).

Με σκοπό να αποδώσουν τα εύσημα εκ μέρους όλου του συμβουλίου της FISA, για την άψογη τέλεση της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της Ζαν Κριστόφ Ρολάν και ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ματ Σμιθ απέστειλαν επιστολή προς τον Γιάννη Καρρά.

Όπως τονίζουν οι δύο παράγοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς τον Πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ κ. Καρρά, η φιλοξενία της διοργάνωσης  σημείωσε νέο ρεκόρ με 490 αθλητές από 30 χώρες.

«Η πετυχημένη διοργάνωση του αγώνα υπερτονίζει την εξαιρετική ιστορία και παράδοση της κωπηλασίας στην Ελλάδα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Συν τοις άλλοις, οι ιθύνοντες την FISA ευχαριστούν την υπεύθυνη διοικητικών υπηρεσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας και της διοργάνωσης, Λία Τρίκα, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για την άρτια διεξαγωγή αυτού του δύσκολου εγχειρήματος. Παράλληλα συγχαίρουν  και την ελληνική Εθνική ομάδα  για την κατάκτηση των επτά μεταλλίων.

Μεταξύ των άλλων, δεν κρύβουν την επιθυμία τους για μια ανάλογη συνεργασία στο μέλλον.

Κατόπιν, η Διεθνές Ομοσπονδία έστειλε  επιστολές και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ και την πρόεδρο του ΝΟ Ιωαννίνων Μάρθα Παλαιοπάνου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *