16/07/2024
Όμιλοι

Στους επίλεκτους της κατηγορίας Ανάπτυξης τέσσερις αθλητές του ΝΟΓ

Ως αποτέλεσμα της σωστής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, τέσσερις αθλητές του ομίλου κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις διαδυκτιακές προπονήσεις της κατηγορίας Ανάπτυξης, για το διάστημα 6-9 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα,οι Κλάδης Σπύρος, Καλαιτζή Παναγιώτα, Κιοσελάκη Εύα και Καλαιτζή Ευλαμπία θα προπονηθούν υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών της συγκεκριμένης κατηγορίας, κ.κ. Γιαννιού Δήμητρα, Γκουντούλα Απόστολο και Τζανίνη Βασίλη.

Το δελτίο τύπου του σωματείου:

Μια ακόμη επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών στην αναπτυξιακή κατηγορία της ομάδας αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, μετά από εργομετρικές αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην κατηγορία Ανάπτυξης το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Κλάδης Σπύρος, Καλαιτζή Παναγιώτα, Κιοσελάκη Εύα και Καλαιτζή Ευλαμπία κλήθηκαν να συμμετέχουν σε διαδικτυακές προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 9 Μαΐου, υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών της κατηγορίας, κ.κ. Γιαννιού Δήμητρα, Γκουντούλα Απόστολο και Τζανίνη Βασίλη. Στις συγκεκριμένες προπονήσεις κλήθηκαν βάσει των επιδόσεών τους, οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 11 έως και 14 ετών.

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους αθλητές του για την επιτυχία τους να συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελληνικής κωπηλασίας στις μικρές ηλικίες και να τους ευχηθεί να συνεχίσουν να διακρίνονται σε κάθε προσπάθεια τους!!!

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με τη σωστή καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου Ασπρογέρακα Σπύρου και τον βοηθό προπονητή και πρωταθλητή του ομίλου Τσαλικίδη Βασίλη δημιουργούν την κατάλληλη βαση για την πολλά υποσχόμενη αναπτυξιακή ομάδα του Ομίλου.