16/06/2024
Διάφορα

Στο Ολυμπιακό Μουσείο το σπουδαιότερο μετάλλιο της Μαρίας Κυρίδου!

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2018 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μπουένος Άιρες μαζί με την Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο, εμπιστεύτηκε η Μαρία Κυρίδου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Παραδόθηκε από τη μητέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Χριστίνα Κουρσάρη, εν μέσω κλίματος χαράς και συγκίνησης.

Η διοίκηση του Μουσείου προέβη σε σχετική ανακοίνωση, ούτως ώστε να ευχαριστήσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για την προσφορά της.

Υπενθυμίζεται ότι, τα σπουδαία κορίτσια του ΝΟΘ κατέλαβαν την 5η θέση στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο Τόκιο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Μουσείου:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!!! || ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΔΟΥ 🥇
Η συγκίνησή μας, απερίγραπτη! Η Χρυσή μας Ολυμπιονίκης στους ΟΑ Νέων (Youth Olympic Games) και Olympian ΤΟΚΙΟ 2020 εμπιστεύτηκε στο Ολυμπιακό μας Μουσείο το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε μαζί με την Χριστίνα Μπούρμπου! Ύψιστη η τιμή και τεράστια η χαρά όταν η αγαπημένη Χριστίνα Κουρσάρη μητέρα της Μαρίας παρέδωσε στο Μουσείο μας το πολύτιμο αντικείμενο που κατέκτησαν το 2018 στο Μπουένος Άιρες τα χρυσά κορίτσια της κωπηλασίας!!
Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη Μαρία!

#OlympicMuseumGR
Δίκωπος Κοριτσιών | Πλήρωμα με Χριστίνα Μπούρμπου | Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2018