Στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης η Λεβεντέλλη

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προέβη ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό του την πολλά υποσχόμενη κωπηλάτρια Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλη. Με μια εγκάρδια ανακοίνωση το ΔΣ του Μακεδονικού συλλόγου ευχαρίστησε τόσο την Μυτιληνιά πρωταθλήτρια όσο και το στενό της περιβάλλον για την εμποστοσύνη ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η 16χρονη πρώην αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης  κατέλαβε στο 86ο εννιαίο πανελλήνιο πρωτάθλημα το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ κορασίδων και το αργυρό στο αντίστοιχο αγώνισμα των νεανίδων. Μάλιστα, η εν ενεργεία κωπηλάτρια της “γαλανόλευκης” στέφθηκε βαλκανιονίκης στην διοργάνωση που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας το 2019, με ένα χρυσό μετάλλιο στο σκιφ και ένα στο τετραπλό σκιφ κορασίδων.

Η ανάρτηση του ΝΟΚΑΤ στο facebook:

Μια από της πιο ελπιδοφόρες Κωπηλάτριες της Ελλάδος η Λεβεντέλη Ελένη-Μαρίνα μετά από τις πρόσφατες μεταγραφές, εντάχθηκε στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης
Καταγωγή από την Μυτιλήνη όπου έκανε τα πρώτα κωπηλατικά βήματα της στον Ν.Ο.Μυτιλήνης.

Προερχόμενη από μια Κωπηλατική οικογένεια (Παππούς και Μητέρα πρωταθλητές Ελλάδος) έχει ανακηρυχθεί Χρυσή πρωταθλήτρια στο σκιφ κορασίδων, Χρυσή Βαλκανιονίκης και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ν.Ο.Μ., στην Οικογένειά της και στην ίδια για την εμπιστοσύνη και ένταξη της στον Ν.Ο.Κατερίνης. Της ευχόμαστε να φτάσει ψηλά, εκεί που της αξίζει!!!

Το Δ.Σ. του
Ν.Ο.Κατερίνης