29/01/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Στο Μπέλμεγκεν της Βουλγαρίας για προετοιμασία πέντε αθλητές της “γαλανόλευκης”

Στο Μπέλμεγκεν της Βουλγαρίας 140 χλμ έξω από τη Σόφια και σε υψόμετρο αναμένεται να μεταβούν αύριο 6 Ιανουαρίου πέντε αθλητές της Εθνικής ομάδας της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, ούτως ώστε να προπονηθούν σε υψόμετρο μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ο λόγος για τους Στέφανο Ντούσκο, Χρήστο Στεργιάκα, Θεόδωρο Λαπίκωφ, Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ευαγγελία Φράγκου οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν στην γειτονική χώρα ένα βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά.

Τα όσα αναφέρει η ΕΚΟΦΝΣ:

Προετοιμασία σε υψόμετρο ξεκινάει αύριο 6 Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος του μήνα για πέντε αθλητές της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών.

Πρόκειται για τους Στέφανο Ντούσκο, Χρήστο Στεργιάκα, Θεόδωρο Λαπίκωφ, Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ευαγγελία Φράγκου οι οποίοι θα μεταβούν στο Μπέλμεγκεν της Βουλγαρίας 140 χλμ έξω από τη Σόφια και σε υψόμετρο 1923 μέτρα προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει των διεθνών διοργανώσεων της νέας χρονιάς.

Οι αθλητές θα συνοδεύονται από τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ Τζάνι Ποστιλιόνε, τον ομοσπονδιακό προπονητή Δ. Πέτρου και τον γιατρό των Εθνικών ομάδων Δρ. Γ. Χριστογιάννη.