16/06/2024
Όμιλοι

Στη διεθνή κωπηλατική ρεγκάτα «Μέγας Αλέξανδρος» τα κουπιά του ΝΟΚ

Με τους καλύτερους οιωνούς διεξήχθη την Κυριακή 25 του μήνα ο 29ος Διεθνής Αγώνας κωπηλασίας “Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου”, στη Θεσσαλονίκη. Στη διοργάνωση-θεσμό που διοργάνωσε γι’ακόμη μια χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς έδωσε το παρών με 26 αθλητές, οι οποίοι έλαβαν μετάλλια σχεδόν σε κάθε αγώνισμα που συμμετείχαν.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚ:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ο 29ος διεθνής αγώνας κωπηλασίας “Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς συμμετείχε με 26 αθλητές κι αθλήτριές του, κατακτώντας μετάλλια σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν τα πληρώματά του.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με καιρικές συνθήκες οι οποίες επέτρεψαν τους αθλητές και τις αθλήτριες να κωπηλατήσουν απροβλημάτιστα στα νερά του Θερμαϊκού, απολαμβάνοντας έναν αγώνα μεταξύ πλήθους σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και τους προπονητές του κ. Λαπίκωφ Τάσο και κα. Σιαραφέρα Βούλα για την αξιοπρεπέστατη συμμετοχή στους αγώνες.