25/03/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες Διεθνή

Στα Σκόπια οι φετινοί Βαλκανικοί Αγώνες

Σύμφωνα με απόφαση του Βαλκανικού Συνεδρίου του 2019 στο Βελιγράδι, το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κωπηλασίας του 2020 θα λάβει χώρα στη λίμνη Οχρίδα, της πόλης Στρούγκα των Σκοπίων. Μια απόφαση η οποία πάρθηκε μετά από πρόταση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας των Σκοπίων.

Παράλληλα, την συγκατάθεσή τους για την ανάληψη της διοργάνωσης από την γειτονική χώρα έδωσαν και ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς, αλλά και ο ομόλογός του της Βουλγαρίας Σβίλεν Νεϊκοβ, όντας μέλη της ομάδας εργασίας του Βαλκανικού Συνεδρίου. Πρώτα μεσολάβησε η επιθεώρηση των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες, στους οποίους και ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κωπηλασίας της χώρας Ζντράβκο Γκολαμπόσκι.

Αυτή τη περίοδο, ήταν η σειρά της Ρουμανίας να διεξάγει τους αγώνες, παρ’ όλα αυτά παραιτήθηκε από την διεκδίκηση.

Ως είθισται όταν καταθέτει ενδιαφέρον μια νέα χώρα, η οποία πληροί τις προϋποθέσεις αναλαμβάνει την διοργάνωση, προκειμένου να της δοθούν κίνητρα μεγαλύτερης ανάπτυξης του αθλήματος.

Με τα νέα δεδομένα, πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης αναλαμβάνει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020 ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας των Σκοπίων, Ζντράβκο Γκολαμπόσκι.

Η ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί φέτος το Βαλκανικό πρωτάθλημα, στη Στρούγκα, είναι 12 με 13 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *