10/06/2023
Όμιλοι

Σπουδαίες εξελίξεις στη κοπή πίτας του ΕΝΟΑ

Με τους καλύτερους οιωνούς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου, η ετήσια εκδήλωση- γιορτή για την κοπή βασιλόπιτας του ΕΝΟΑ, στο μαγαζί “Ελλάδος Εικόνες”.

Μάλιστα, κατά την διάκρεια αυτής γνωστοποιήθηκε μια σημαντική εξέλιξη, για το μέλλον του ιστορικού σωματείου. Η κυβέρνηση υλοποίησε το αίτημα του ΕΝΟΑ, για την εύρεση νέας προσωρινής εγκατάστασης. Επομένως, ο όμιλος θα μεταφερθεί σε χώρο του Αθλητικού Κέντρο Αγίου Κοσμά, ούτως ώστε να συνεχίσουν εκεί τη δράση τους, τα αθλήματα της κωπηλασία, του κανόε- καγιάκ και της ιστιοπλοΐας. Υπενθυμίζουμε ότι, το πρόβλημα με τη στέγαση δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2018, μετά τη βίαιη απομάκρυνση του συλλόγου από τις εγκαταστάσεις του, οι οποίες βρίσκονταν και τότε εντός του “Αγίου Κοσμά”.

Η πρόσκαιρη λύση δόθηκε μέσω του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη και του Γ.Γ Αθλητισμού κ. Γεώργιου Μαυρωτά. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα χρειάστηκε η συνεργασία του προέδρου του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, κ. Κωνσταντίνου Χαλιορή , καθώς και μια σειρά συναντήσεων με τον πρόεδρο του ΕΝΟΑ κ. Ρότζερ Γκαττ, τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, αλλά και τους ολυμπιονίκες, Βασίλη Πολύμερο και Χρύσα Μπισκιτζή.

Στην εκδήλωση του Ελληνικόυ Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών παρεβρέθηκε ο δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, καθώς και οι συνεργάτες του. Επίσης, έδωσε το παρόν ο εκπρόσωπος του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Σε μια γεμάτη αίθουσα, από φίλους, γονείς, προπονητές του ΕΝΟΑ, καθώς και διαφόρους εκπροσώπους αθλητικών και κοινωνικών φορέων, βραβεύτηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν σε πρόσφατους πανελλήνιους αγώνες κλειστής κωπηλασίας. Επιπλέον, τιμήθηκαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, για την προσφορά τους στον όμιλο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2839755526089877&id=201406823258107