29/11/2023
Όμιλοι

Σπουδαίες διακρίσεις ξανά για τις Αναστασιάδου-Νάτσιουλα

Δείγμα του πλούσιου ταλέντου που διαθέτουν έδειξαν γι’ακόμη μια φορά οι πρωταθλήτριες του ΝΟΚ, Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στέλλα Νάτσιουλα. Τα σπουδαία κορίτσια της καστοριανής κωπηλασίας, διέπρεψαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που διεξήχθη στο Χαζεβίνγκελ του Βελγίου το σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

Η Στέλλα Νάτσιουλα μαζί με τη Δήμητρα Ελένη Κοντού κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ των γυναικών Κ23, κάνοντας χρόνο 7:01.71. Όσον αφορά την Ευαγγελία Αναστασιάδου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ ελ. βαρών, σημειώνοντας χρόνο 7:59.68.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Για ακόμα μια φορά διέπρεψαν οι σπουδαίες αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών (ηλικές μέχρι 23 ετών) τα κορίτσια του Ν.Ο.Κ. κράτησαν και πάλι ψηλά την Ελληνική σημαία και μας έκαναν υπηρήφανους.

Οι Στέλλα Νάτσιουλα και Δήμητρα Ελένη Κοντού κέρδισαν τη 1η θέση στο τελικό του διπλού τερματίζοντας σε 7:01.71, αφήνοντας 2η τη Ρουμανία (7:04.99) και 3η τη Μ.Βρετανία (7:07.74). Είναι το δεύτερο χρυσό για τη Στέλλα που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία Νεανίδων στο Βαρέζε μαζί με την Σοφία Δαλίδου.

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ Ελ βαρών με χρόνο 7:59.68. Η πρωταθλήτριά μας ήταν ασημένια και στο Ευρωπαϊκό ανδρών γυναικών τον Αύγουστο στο Μόναχο και βέβαια χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αντίστοιχο Παγκόσμιο στο Βαρέζε.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στις δύο σπουδαίες αθλήτριές του, να τις ευχηθεί να έχουν πάντα υγεία και να σηκώνουν ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο.