22/05/2024
Όμιλοι

Σπουδαία εμπειρία για τα κουπιά του ΝΟΙ

Με σκοπό να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους, οι νεαροί αθλητές του ΝΟΙ έλαβαν με το Σάββατο (21/10/2019), στους 27ους Διεθνείς Αγώνες Κωπηλασίας “Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου”, τους οποίους διοργάνωσε ο ΝΟΘ. Σε αυτή τη διοργάνωση η οποία αποτέλεσε σπουδαία εμπειρία για τη συνέχεια της αθλητικής τους πορείας, τα γιαννιώτικα κουπιά κατάφεραν να αποσπάσουν έξι μετάλλια.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διεθνή αγώνα, ο οποίος διεξάγεται μάλιστα στη θάλασσα, είχαν δεκάδες νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην πρόσφατη Ρεγκάτα «Μέγας Αλέξανδρος», την οποία διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Κατάφεραν δε, παρά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκαν αντιμέτωποι σε κούρσες με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, να κατακτήσουν πρωτιές και μετάλλια, γεγονός που αποδεικνύει τη συστηματική προετοιμασία που γίνεται από το σωματείο και το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο!

Πιο συγκεκριμένα στη Ρεγκάτα της Θεσσαλονίκης μετάλλια κατέκτησαν τα έξι πληρώματα του ΝΟΙ:

Στη Δίκωπο Κορασίδων οι Κατερίνα Γκόγκου- Καλυψώ Μαργαρίτη (δεύτερες)

Στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων οι κορασίδες Κωνσταντίνα Σιατερλή- Κατερίνα Γκόγκου- Καλυψώ Μαργαρίτη- Αλίκη Γκρέμου (τρίτες)

Στην Οκτάκωπο Γυναικών οι Κατερίνα Γκούγκου- Καλυλώ Μαργαρίτη-Κων/να Σιατερλή- Αλίκη Γκρέμου- Εβελίνα Μπουμπουγιάννη- Βάσια Ζυγούρα- Αποστολία Ψαρρά- Ελίνα Παπαϊωάννου (δεύτερες)

Στην Οκτάκωπο Ανδρών οι έφηβοι κωπηλάτες Ηλίας Μπλέτσας- Θανάσης Μάστακας- Σπύρος Γεωργίου- Ανδρέας Καρέτσος- Παύλος Φαϊτάς- Χρήστος Τσακίρης- Γιώργος Κώτσιας- Βαγγέλης Γκάλιος (δεύτεροι)

Στη Δίκωπο Εφήβων οι μέχρι πρόσφατα παίδες Ηλίας Μπλέτσας- Θανάσης Μαστάκας (δεύτεροι)

Στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων οι Αλέξης Βαρθολομαίος- Ιάσονας Εξάρχου- Θανάσης Σταμπούλης- Τηλέμαχος Γκίνης (τρίτοι)

Παράλληλα, πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν στη διεθνή ρεγκάτα, χωρίς να φτάσουν σε μετάλλια οι Κων/να Σιατερλή- Αλίκη Γκρέμου με τη Δίκωπο Κορασίδων, ο Ιάσνοας Εξάρχου και ο Λεωνίδας Κοπίδης στο Σκιφ Παίδων, οι κορασίδες Ανθή Κίτσιου- Ανθή Ντάρα, οι οποιίες έτρεξαν στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων, οι Σπύρος Γεωργίου- Ανδρέας Καρέτσος στη Δίκωπο των Εφήβων, οι Βασίλης Σαραλιώτης- Γιώργος Καππάς- Κων/νος Τσακίρης- Αποστόλης Σδραλλής στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων και οι Παύλος Φαϊτάς- Γιώργος Κώτσιας στο Διπλό Σκιφ Παίδων.

Στη Θεσσαλονίκη για τη ρεγκάτα «Μέγας Αλέξανδρος» βρέθηκε η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου, ενώ την αποστολή του Ομίλου συνόδευσαν οι προπονητές Αγγελική Γκρέμου, Φώτης Λιόντος και Λευτέρης Τζίμας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *