Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του ΝΟΓ

Με πλούσια αγωνστική δράση που συνδυάστηκε με σημαντικές επιτυχίες, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών. Πιο συγκεκριμένα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθληα Κ23 που έγινε στο Χαζένβιγκελ του Βελγίου η πρωταθλήτρια του ομίλου, Ευαγγελία Φράγκου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο, με παρτενέρ την 5η Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Χριστίνα Μπούρμπου.

Επιπλέον, οι νεαροί αθλητές του ΝΟ Γιαννιτσών αγωνίστηκαν στη Β’ φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διοργανώσε ο ΝΑΟΚ σε συνεργασία με την ΕΚΟΦΝΣ στην Κέρκυρα, κερδίζοντας 2 μετάλλια.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Ένα πλήρες αγωνιστικό διήμερο ολοκληρώθηκε με σημαντικές διακρίσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 που διεξάγεται στο Χαζενβιγκελ του Βελγίου η πρωταθλήτρια του Ομίλου Ευαγγελία Φράγκου με πλήρωμα τη Χριστίνα Μπουρμπου από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκη αγωνίστηκαν στην δίκωπο άνευ γυναικών U23 και τερμάτισαν πρώτες, κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο.

Παράλληλα, στην Β’ φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντηση Ανάπτυξης που διοργανώσε ο ΝΑΟΚ σε συνεργασία με την ΕΚΟΦΝΣ στην Κέρκυρα η ομάδα Ανάπτυξης του ΝΟΓ αγωνίστηκε σε πέντε Α’ τελικούς και έναν Β’ τελικό και κέρδισε 2 μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

-Στο 1Χ Αρχαριων Κορασίδων 12 η Καλαιτζη Ευλαμπια κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο🥈
-Στο 1Χ Αρχαριων Κορασίδων η Χοντου Μαρία κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο🥉
-Στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 12 η Αρετακη Ελπίδα τερμάτισε 4η με πολύ μικρή διαφορά απο την τρίτη θέση.
-Στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων 12 ο Μητακιδης Δημήτρης έχασε την τρίτη θέση στις λεπτομέρειες και τερμάτισε 4ος
-Στο 2Χ Αρχαρίων Κορασίδων 12 η Τσαγαλα Μαρία και η Μαλιουφα Παναγιώτα τερμάτισαν 4ες στον Α τελικό.
-Στο 4Χ Αρχαρίων Παίδων οι Τομιδης Αβραάμ – Καμαρακης Γιάννης – Δήμος Δεδες – Πούλιος Ραφαήλ τερμάτισαν 3οι στον Β τελικό.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την πρωταθλήτρια του Ευαγγελία Φράγκου για τη σπουδαία διάκριση η οποία είναι η 2η χρυσή διάκριση της φετινής χρονιάς στην κατηγορία U23 μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βαρέζε, καθώς και των νεαρών αθλητών της Αναπτυξιακής Ομάδας του ΝΟΓ οι οποίοι είναι το μέλλον του Ομίλου. Μπορεί η συγκομιδή μεταλλίων να μην ήταν πολύ μεγάλη στην 14η Συνάντηση Ανάπτυξης αλλά για όλους εμάς είναι όλοι νικητές για την αγωνιστικότητα τους ,τη μαχητικότητα τους και το αθλητικό ήθος που επέδειξαν στους αγώνες.

Ευαγγελία ευχαριστούμε που αποτελείς πρότυπο για όλους τους νέους αθλητές του ΝΟΓ.

Ευλαμπια -Μαρια -Ελπιδα -Δημητρη – Παναγιώτα – Μαρία -Αβρααμ- Γιάννη – Δήμο – Ραφαήλ σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε και να δίνετε ο,τι καλύτερο στο αγώνισμα της κωπηλασίας.

Θερμά συγχαρητήρια και στους προπονητές της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Τσαλικιδη Βασίλη και Μπαλλη Κατερίνα και τον Τεχνικό Σύμβουλο και προπονητή Ασπρογερακα Σπύρο που με τις προπονητικες τους οδηγίες και την αθλητική αγωγή που προσφέρουν στους νεαρους αθλητές και αθλήτριες τους μαθαίνουν πολλά περισσότερα από το να κωπηλατουν σωστά.

Ευχαριστούμε θερμά τη φιλοξενία του #ΝΑΟΚ για το διήμερο των αγώνων στην όμορφη Κέρκυρα.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Τσαλικιδης Βασίλης και Μπαλλη Κατερίνα με αρχηγό αποστολής τον Χοντο Ιωάννη και γονείς των αθλητών.