15/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Σε πανηγυρικό κλίμα θα διεξαχθεί η 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Σε πανηγυρικό κλίμα αναμένεται να διεξαχθεί η 2η φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι της Καστοριάς, το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου.

Ο οικοδεσπότης Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου, με την αρωγή της Ελληνικής Κπωληατικής Ομοσπονδίας έχει αναλάβει τον προγραμματισμό σειράς εορταστικών εκδηλώσεων πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνες προς τιμήν του χρυσού Ολυπιονίκη του Τόκιο, Στέφανου Ντούσκου.

Αναλυτικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής στις 19.00, ο Στέφανος Ντούσκος θα βραβευθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Στη πορεία θα ακολουθήσει συναυλία με τοπικό συγκρότημα.

Η αυλαία των αγώνων, στους οποίους θα δώσουν το παρών 240 νέοι αθλητές 24 σωματείων, θα ανοίξει το πρωί του Σαββάτου (στις 20.00) με τους προκριματικούς. Ωστόσο, το απόγευμα (20:30) θα ακολουθήσει μια ακόμη συναυλία από νεανικό συγκρότημα της Καστοριάς.

Το αναλυτικό δελτίο τύπου της ΕΚΟΦΝΣ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου που έχει αναλάβει την διοργάνωση υπο την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με αφορμή και την τεράστια επιτυχία του Στέφανου Ντούσκου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο έχει προγραμματίσει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων πριν και παράλληλα με τους αγώνες δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στη διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στις 7μμ θα βραβευτεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τοπικό συγκρότημα.

Το Σάββατο το πρωί (8μμ) θα ξεκινήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα όπου θα πάρουν μέρος συνολικά 240 νέοι αθλητές κι αθλήτριες από 24 σωματεία όλης της χώρας με τους προκριματικούς και το απόγευμα (20:30) θα ακολουθήσει μια ακόμη συναυλία με τοπικό νεανικό συγκρότημα.

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα ανοίξουν στις 08:00 οι ημιτελικοί ενώ στις 10:00 θα ξεκινήσουν οι τελικοί με τους οποίους θα πέσει και η αυλαία της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης η οποία έχει καθιερωθεί με επιτυχία αναδεικνύοντας κάθε χρόνο τα νέα ταλέντα που στη συνέχεια στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες και κατακτούν διεθνείς διακρίσεις.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ