Σε λαμπερή τελετή η κοπή πίτας του ΔΝΟΗ

Σε μια λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου του 2020 και ώρα 6.30 η κοπή βασιλόπιτας του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας, στις εγκαταστάσεις του. Συγχρόνως, έλαβε χώρα η βράβευση των αθλητών οι οποίοι “έλαμψαν” το 2019, καθώς και η ανακήρυξη του Σπύρου Δημητρίου, ως επίτιμου προέδρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι προπονητές, οι αθλητές, οι γονείς, τα μέλη του ομίλου, καθώς και διάφοροι τοπικοί ηγέτες.

Tην αυλαία άνοιξε ο πρόεδρος του ΔΝΟΗ Σπύρος Κούρτης, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς περσυνής και παράλληλα έδωσε τις ευχαριστίες του προς τους αρμόδιους, οι οποίοι συμβάλλουν στην βελτιώση των εγκαταστάσεων του ομίλου.

Σε δεύτερη φάση τον λόγο πήρε ο εκ των ιδρυτών και προπονητής του ναυταθλητικού σωματείου, Κώστας Κιτσάτης, ο οποίος αναπόλυσε στιγμές από την δύσκολη και συνάμα πετυχημένη πορεία του συλλόγου. Σε αυτό το πρίσμα, απένειμε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του ΔΝΟ Ηγουμενίτσας στον πρώτο και μακροβιότερο κάτοχο αυτής της θέσης, τον Σπύρο Δημητρίου. Έναν άνθρωπο ο οποίος υπηρέτησε τον σύλλογο επί 13 έτη, από όποια θέση κι αν του ζητήθηκε, τόσο ηθικά τόσο και υλικά.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν η ολυμπιονίκης του σωματείου Αλεξάνδρα Τσιάβου και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Αποστόλης Γκουντούλας, οι οποίοι και κλήθηκαν να απονήμουν μέρος των μεταλλίων στους αθλητές.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό φωτορεπορτάζ, καθώς και το video της εκδήλωσης:

Thomas Tsakiris, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά σου!

Posted by Δημοτικος Ναυταθλητικος Ομιλος Ηγουμενιτσας on Wednesday, February 5, 2020

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, φίλε Βαγγέλη για την προσφορά σου!

Posted by Δημοτικος Ναυταθλητικος Ομιλος Ηγουμενιτσας on Sunday, February 2, 2020