20/05/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Σχινιά η Σχολή προπονητών

Η Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας επέστρεψε από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στα δια ζώσης μαθήματα. Υπενθυμίζεται ότι είχε συσταθεί τον προηγούμενο Φεβρουάριο, αλλά λόγω της πανδημίας το ακολουθούσε τη μέθοδο της τελεκπαίδευσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου βρίσκονται σε εξέλιξη στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά τα δια ζώσης μαθήματα της Σχολής Προπονητών Κωπηλασίας Γ΄ Κατηγορίας που είχε συσταθεί τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά λόγω της πανδημίας βρισκόταν σε εξέλιξη μόνο διαδικτυακά.

Πλέον υπο τον συντονισμό της προπονητικής ομάδας της κατηγορίας Ανάπτυξης, της Δήμητρας Γιαννιού και των συνεργατών της Απόστολου Γκουντούλα και Βασίλη Τζανίνη οι 27 υποψήφιοι προπονητές Γ΄κατηγορίας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά όλα τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες σπουδαίοι πρώην αλλά και εν ενεργεία πρωταθλητές όπως η Κατερίνα Νικολαϊδου , ο Παναγιώτης Μαγδανής, ο Στέργιος Παπαχρήστος, ο Νίκος Σκιαθίτης, Θωμαή Εμμανουηλίδου κ.ά.

Τα μαθήματα συνεχίζονται και οι εργασίες της σχολής θα ολοκληρωθούν τη Κυριακή 17 Οκτωβρίου.