03/12/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Προπονητικό κοινόβιο για την κατηγορία των Εφήβων

Στο πλαίσο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων που θα λάβει χώρα τον Οκτώμβριο στο Μόναχο, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ανακοίνωσε κοινόβιο για 16 αθλητές, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Η διάρκεια του θα είναι από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 6/10.

Ακολουθεί η λίστα των επιλεχθέντων κωπηλατών:

Παναγιώτης Αδάμ (ΟΕΑΝΑΒ), Ανδρέας Αθανασιάδης Καούδης (ΕΝΟΑ), Ευαγγελία Βακοπούλου (ΝΟΜαυρ), Κων/νος Βελλίδης (ΝΟΜαυρ), Σπύρος Γεωργίου (ΝΟΙ), Ιάσωνας Εξάρχου (ΝΟΙ), Ανδρέας Καρέτσος (ΝΟΙ), Μαρίνα-Ελένη Λεβεντέλλη (ΝΟΚατ), Λεμονιά Μακρυγιάννη (ΝΟΚοζ), Χρήστος Μπουρνούτος (ΝΟΜαυρ), Στυλιανή Νάτσιουλα (ΝΟΚ), Γιώργος Παπαδόπουλος (ΟΕΑΝΑΒ), Παρθένα Παπατέρπου (ΝΟΘ), Ευστράτιος Τριανταφύλλου (ΝΑΣΠ ΑΙΟΛΟΣ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Ελένη Χαραλαμπίδου (ΝΟΘ).

Βάζει “πλώρη” για το Παρίσι ο Στέφανος Ντούσκος

Παράλλληλα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο Στέφανος Ντούσκος ξεκινάει το νέο κύκλο προετοιμασίας του με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρισιού το 2023. Συνεπώς, μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Στεργιάκα θα διαβούν το κατώφλι των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του Σχινιά, με σκοπό να προπονηθούν το διάστημα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου.