19/04/2024
Διάφορα

Προκύρυξη υποτροφιών Ιδρύματος Λεβέντη για το 2019

Με σκοπό την ενίσχυση των αθλητών και αθλητριών, ώστε να συνεχίσουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους,  το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη προκυρύσσει για 21η συνεχή χρονιά διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2019.

Για ακόμη μια σεζόν στέκονται αρωγοί σε αυτό το εγχείρημα η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) και το κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννης Σ. Λάτσης, συνεισφέροντας παράλληλα στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στη χώρα μας.

Το δικαίωμα για υποβολή υποψηφιότητας το διατηρούν αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων από Ελλάδα, αλλά και Κύπρο. Αθλητές οι οποίοι έλαβαν υποτροφία στο παρελθόν έχουν την δυνατόητα να διεκδικήσουν την εκ νέου χορήγηση της.

Ο φάκελος της υποψηφιότητας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση whatandwhy@cosmotemail.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της εταιρίας W&W, Πατησίων 141, 11251, Αθήνα, έως την 02/12/2019, από τη σφραγίδα του οποίοι θα προκύπτει η ημερομηνία κατάθεσης.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την προκύρυξη και την αίτηση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *