09/12/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Πολυνίκης το Μαυροχώρι στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Με τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου να αναδεικνυεται πολυνίκης, έπεσε σήμερα Κυριακή η αυλαία της 2ης φετινής και 14ης συνολικά Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στη περιοχή Γουβιές της Κέρκυρας. Σημειώνεται ότι η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου αθλητή Διονύση Νικολούζου που έφυγε άδικα από τη ζωή το 2010.

Τα “κουπιά” του ΝΟΜ κατέκτησαν δυο χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο στους δέκα τελικούς της διοργάνωσης.Ο 2ος του σχετικού πίνακα ΝΟ Θεσσαλονίκης πήρε δυο χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια. Ακολούθως, ο 3ος ΝΟ Ιωαννίνων συγκέντρωσε 2 χρυσά και ένα χάλκινο. Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μεταλλίων.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΝΦΣ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου αναδείχθηκε πολυνίκης της 2ης φετινής και 14ης συνολικά Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή στη περιοχή Γουβιές της Κέρκυρας και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου αθλητή Διονύση Νικολούζου που έφυγε άδικα από τη ζωή το 2010.

Η ομάδα του ΝΟΜ συγκέντρωσε δυο χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο στους δέκα τελικούς της διοργάνωσης, έναντι δυο χρυσών και δυο χάλκινων μεταλλίων που συγκέντρωσε ο 2ος στο σχετικό πίνακα ΝΟ Θεσσαλονίκης καθώς και 2 χρυσών, ενός χάλκινου που κατέκτησε ο ΝΟ Ιωαννίνων και πήρε τη 3η θέση. Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μεταλλίων.

Συνολικά τα 30 μετάλλια μοιράστηκαν σε 14 σωματεία αλλά σημασία στους συγκεκριμένους αγώνες είχε η συμμετοχή και το βάπτισμα του πυρός για τους 200 μικρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΝΑΟΚ και τους τοπικούς φορείς που μαζί με την πολύτιμη συνεισφορά της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είχαν διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνουν κούρσες υψηλού επιπέδου. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των τελικών ΕΔΩ.