29/09/2023
Όμιλοι

Πλούσια αθλητική δράση για το ΝΟΓ

Με πλούσια αθλητική δράση εκτυλίχθηκε η μέρα της Κυριακής  (06/10) για το ΝΟΓ. Αρκετά ιδαίτερη ήταν η συγκεκριμένη μέρα για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, καθώς οι κωπηλάτες του έδωσαν το παρόν σε δυο διοργανώσεις.
Ορισμένοι γιαννιτσιώτες αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες τρεξίματος Pella Half Marathon, οι οποίοι διοργανώνονται από τον Δήμο Πέλλας προς τιμήν της μνήμης των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχή. Επιπλέον, ένα ακόμη γκρουπ αθλητών του συλλόγου αγωνίστηκε στους Διασυλλογικούς Αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης «Κύπελλο Όλυμπος 2019- Κολλάρος Ελευθέριος».
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΝΟΓ:
Σε μια άκρως αθλητική μέρα για τα Γιαννιτσά ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου  σε δύο αθλητικές διοργανώσεις.
Αρχικά, στον 8ο Pella Half Marathon 21 χλμ συμμετείχε με επιτυχία ο Παγκόσμιος πρωταθλητής μας Τσαλικίδης Βασίλης.  Επίσης μια ομάδα μικρών αθλητών-τριών μας συμμετείχε στον δρόμο θυσίας  6 χλμ και ακόμη μια στον δρόμο μαθητών δημοτικών σχολείων  1000 μ. Φυσικά όπως κάθε χρόνο στηρίξαμε με τον εθελοντισμό την διοργάνωση.
Παράλληλα, ο Όμιλος μας  συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες της Κατερίνης. Ο ΝΟΓ πάντα παρών σε αγώνες κωπηλασίας συμμετείχε με πέντε πληρώματα εκ των οποίων όλα επέστρεψαν με μετάλλια.
Συγκεκριμένα, Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν  η Παγκόσμια πρωταθλήτρια μας Φράγκου Ευαγγελία στο  Σκιφ Κορασίδων, Χάλκινο μετάλλιο η Πανελλήνια πρωταθλήτρια μας Αρετάκη Αννέτα στο Σκιφ Κορασίδων ενώ Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων οι Αρετάκη Αννέτα και Φράγκου Ευαγγελία.
Στις κατηγορίες των Αρχαρίων η αθλήτρια μας Τσουκτορίδου Ευαγγελία κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στο  Σκιφ αρχαρίων Κορασίδων, ενώ στο Τετραπλό Σκιφ Αρχαρίων Παίδων οι Μπακιρτζής Θεόδωρος- Σκουτελης Θεόδωρος- Σταυρακάκης Αγάθωνας- Φράγκος Λάζαρος κατέκτησαν το Χάλκινο μετάλλιο.
Την αποστολή στην Κατερίνη συνόδευσε ο Αρετάκης Θεόδωρος, ο προπονητής Ασπρογέρακας Σπύρος καθώς και οι γονείς των αθλητών.
Η οικογένεια του Ναυτικού  Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *