13/06/2024
Όμιλοι

Πέντε μετάλλια για τον ΝΟΓ στον 2ο Διεθνή Αγώνα του ΝΟΙ

Με συμμετοχή 13 αθλητών ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών έδωσε το παρών στον 2ο Διεθνή αγώνα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, εις μνήμη του Σωτήρη Στάμου. Στη διοργάνωση θεσμό, η οποία αποτελεί φόρο τιμής για την προσφορά του αείμνηστου Πρόεδρο του ΝΟΙ στη γιαννιώτικη και κατά προέκταση Ελληνική κωπηλασία, ο ΝΟΓ σημείωσε μεγάλη επιτυχία, λαμβάνοντας 5 μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα, τα εφτά πληρώματα του μακεδονικού σωματείου πρόσθεσαν στη τροπαιοθήκη τους 2 χρυσά, 2 Αργυρά και 1 Χάλκινο.

Η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Με αποστολή 13 ατόμων συμμετείχε 19 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στον Διεθνή αγώνα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εις μνήμη του Σωτήρη Στάμου.

Ο εν λόγω αγώνας είναι φόρος τιμής στον αείμνηστο Πρόεδρο του ΝΟΙ Σωτήρη Στάμο και την προσφορά του στην Ελληνική Κωπηλασία.

Η συμμετοχή του ΝΟΓ στους αγώνες στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν 2 χρυσά, 2 Αργυρά και 1 Χάλκινο στα εφτά πληρώματα που συμμετείχαν στους αγώνες. Συγκεκριμένα:
Χρυσό μετάλλιο κέρδισε το 4Χ Αρχαρίων Κορασίδων των Μουρατίδου Λίλα – Κιοσελάκη Εύα – Καλαιτζή Παναγιώτα – Χόντου Μαρία
Χάλκινο μετάλλιο το 4Χ Αρχαρίων Παίδων των Τσαγάλα Ελευθέριο – Σπυρίδη Ναπολέων – Τουμπουλίδη Γιώργο – Κουτσούδη Οδυσσέα
Αργυρό μετάλλιο ο Σταυρακάκης Αγάθωνας στο 1Χ Παίδων
Χρυσό μετάλλιο η Καλαιτζή Ευλαμπία στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων (2009-2010)
Αργυρό μετάλλιο η Αρετάκη Ελπίδα στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων (2009-2010)
4η θέση ο Μητακίδης Δημήτρης στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων (2009-2010)
6η θέση ο Παπαδόπουλος Γιάννης στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων.


Την αποστολή συνόδεψαν μέλη του Δ.Σ με αρχηγό αποστολής τον αντιπρόεδρο Αρετάκη Θεόδωρο, με τους προπονητές Ασπρογέρακα Σπύρο – Τσαλικίδη Βασίλη και πολλούς γονείς των αθλητών!!!

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες και εύχεται πολλές ακόμη επιτυχίες!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές Σπύρο Ασπρογέρακα και Βασίλης Τσαλικίδης για την άρτια προετοιμασία των αθλητών εντός και εκτός του υγρού στίβου!

Keep rowing NOG!!!
Keep growing NOG….