28/11/2023
Όμιλοι

Πέντε επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση, ούτως ώστε να εμψυχώσει τους πρωταθλητές του ενόψει των Βαλκανικών αγώνων που θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύρια στη λίμνη Οχρίδα, στη πόλη Στρούγκα των Σκοπίων. Η εθνική ομάδα θα αγωνιστεί με 37 αθλητές οι οποίοι θα επανδρώσουν 20 πληρώματα. Πιο συγκεκριμένα ο ΝΟΙ θα εκρωσοπηθεί από πέντε κωπηλάτες. Πρόκειται για τους εξής: Κατερίνα Γκόγκου (σκιφ νεανίδων), Στέφανος Δημητρίου (οκτάκωπος παίδων), Χριστίνα Παπαϊωάννου (τετραπλό σκιφ κορασίδων), Άγγελος Λαγός (οκτάκωπος παίδων) και Νεφέλη Ντάρα (διπλό σκιφ κορασίδων- τετραπλό σκιφ κορασίδων).

Το ευχητήριο μήνυμα του ΝΟΙ:

Μια ακόμη σημαντική διοργάνωση για το άθλημα της Κωπηλασίας διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο λόγος για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο φέτος λαμβάνει χώρα στη Βόρειο Μακεδονία και τη λίμνη Οχρίδα. Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Η Ελλάδα λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα με ομάδα 37 αθλητών και συνολικά 20 πληρώματα. Από πλευράς του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων θα αγωνιστούν κυνηγώντας, όπως κάθε χρόνο, διακρίσεις και μετάλλια πέντε επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες νεαρής ηλικίας. Πρόκειται για τους εξής: Κατερίνα Γκόγκου, Στέφανο Δημητρίου, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Άγγελο Λαγό και Νεφέλη Ντάρα οι οποίοι θα συμμετέχουν σε τέσσερα πληρώματα.

Η Διοίκηση και όλη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Ι. εύχονται στα πέντε Γιαννιωτόπουλα, που βρίσκονται ήδη στη Βόρειο Μακεδονία με την ελληνική εθνική αποστολή, καλή επιτυχία και πολλές πρωτιές στο Βαλκανικό.