19/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Ομοφωνία στη Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ

Με τη συμμετοχή 21ων μελών της ΕΚΟΦΝΣ, μεταξύ των οποίων οι 16 διατηρούσαν δικαίωμα ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η Τακτική Γενική Συνέλευση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στο Μέγαρο του ΠΟΙΑΘ, στο Μικρολίμανο.

Κατά τη διάρκεια της εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός απολογισμός του 2021 που πραγματοποίησαν οι αρμόδιοι ανά τμήμα έφοροι, ο Ισολογισμός και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ενώ ο Οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε με 15 ψήφους και ένα λευκό.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με παρόντα 21 σωματεία Μέλη της ΕΚΟΦΝΣ εκ των οποίων τα 16 είχαν δικαίωμα ψήφου πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μέγαρο του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο η Τακτική Γενική Συνέλευση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Κατά την διαδικασία, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός απολογισμός του 2021 που έκαναν οι αρμόδιοι ανά τμήμα έφοροι, ο Ισολογισμός και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ενώ με 15 ψήφους και ένα λευκό εγκρίθηκε και ο Οικονομικός απολογισμός.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση έγινε ανταλλαγή απόψεων με το Προεδρείο για τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κωπηλασία ενώ εκφράστηκε και ο έντονος προβληματισμός για το θέμα χρήσης των αιγιαλών που αντιμετωπίζουν πολλά σωματεία μέλη της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.