30/01/2023
Όμιλοι

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμετοχή η Αιμοδοσία ΝΟΓ και ΟΜΓ

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών ολοκληρώθηκε την Κυριακή η πρώτη μέρα αιμοδοσίας που διοργάνωσαν ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών(ΝΟΓ) και η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών (ΟΜΓ) με την υποστήριξη της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πέλλας (Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών), στο Α’ ΚΑΠΗ της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 61, Πεζόδρομος, πάνω στο πεζόδρομο).

Η εν λόγω πρωτοβουλία αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς ο σταθμός Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών θα βρίσκεται σε καθημερινή βάση από τις 9:00 – 12:30 στο Α’ Καπή της μακεδονικής πόλης, τηρώντας φυσικά όλα τα πρωτόκολλα απολύμανσης και ασφάλειας.

 

Η ανακοίνωση του ΝΟ Γιαννιτσών:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη οργανωμένη αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών υπό την αιγίδα της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πέλλας (Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών).

Στην εθελοντική αιμοδοσία παραβρεθήκαν πολλοί παλιοί και νέοι αθλητές του ομίλου, μαραθωνοδρόμοι και μέλη καθώς και αρκετοί κάτοικοι της πόλης μας που ήθελαν να προσφέρουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους για κάτι τόσο πολύτιμο και απαραίτητο όπως το αίμα.

 

 

Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας . Δεσμευόμαστε πως θα διοργανώσουμε κάτι παρόμοιο στο μέλλον γιατί είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να προσφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο στο συνάνθρωπο μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να προσφέρουμε.

Ο σταθμός Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών θα συνεχίσει να βρίσκεται καθημερινά στο Α’ ΚΑΠΗ Γιαννιτσών , Ελ. Βενιζέλου 61, Πεζόδρομος από τις 9:00 – 12:30 για να υποδέχεται τους εθελοντές αιμοδότες τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα απολύμανσης και ασφάλειας . Μένουμε ασφαλείς – Δίνουμε ΑΙΜΑ είναι το σύνθημα τους και περιμένουν την εθελοντική προσφορά των πολιτών της Πέλλας.