26/03/2023
Όμιλοι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Με αποδόσεις που αποδεινύουν ότι το μέλλον προμηνύεται λαμπρό ολοκληρώθηκε η 2η φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης, την οποία διοργάνωση ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου στη λίμνη της Καστοριάς και βρισκόταν υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ.

Οι 240 λιλιπούτειοι κωπηλάτες των 24ων σωματείων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, έδωσαν το 100% των ικανοτήτων τους στους στους 10 τελικούς και 9 μικρούς τελικούς της τελευταίας μέρας, προσφέροντας θέαμα και πλούσιο συναγωνισμό.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Τα καλύτερα διαπιστευτήρια του έδωσε το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας στην 2η φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου και την Αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ.

Οι 240 νεαροί αθλητές κι αθλήτριες από 24 σωματεία όλης της χώρας που πήραν μέρος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους 10 τελικούς και 9 μικρούς τελικούς της τελευταίας μέρες , ανέβασαν στα ύψη τον συναγωνισμό και απέδειξαν περίτρανα ότι το μέλλον τους στην κωπηλασία προδιαγράφεται λαμπρό.

Όπως λαμπρή ήταν και η συνεισφορά των ανθρώπων του ΝΟ Μαυροχωρίου στην διοργάνωση αφού από τον πρώτο ως τον τελευταίο δούλεψαν νυχθημερόν για να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Βραβεύτηκε ο Στέφανος Ντούσκος

Η διοργάνωση είχε ξεκινήσει την Παρασκευή μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με την διοίκηση του ΝΟΜ να βραβεύει τον χρυσό ολυμπιονίκη του Τόκιο Στέφανο Ντούσκο κατά την Τελετή Έναρξης παρουσία τον τοπικών αρχών, του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ καθώς και όλων των συμμετεχόντων αθλητών που αποθέωσαν τον Ελληνα Ολυμπιονίκη

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Τελετή Έναρξης μια ευγενική προσφορά του κ. Σωτήρη Μπαρμπαρούση τον οποίο ευχαριστούμε.