24/09/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Όλα έτοιμα για την 2η φάση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης

Με σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων, αναμένεται να διεξαχθεί η 2η φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης, το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου στην περιχοή της Κέρκυρας Γουβιά.

Στα 10 προσφερόμενα αγωνίσματα της διοργάνωσης θα δώσουν το παρών 200 αθλητές από 20 σωματεία που θα στελεχώσουν 114 πληρώματα. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν είναι γεννηθέντες από το 2008 έως 2010. Όσον αφορά το πρόγραμμα, το Σάββατο θα γίνουν τα προκριματικά και τα επαναληπτικά, ενώ την Κυριακή τα ημιτελικά, καθώς και οι μικροί και μεγάλοι τελικοί.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, δεδομένης της εποχής και του ανοίγματος των σχολείων θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα (περιοχή Γουβιά) η 2η φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που παραδοσιακά αναδεικνύει τους πρωταθλητές του μέλλοντος.

Περίπου 200 παιδιά από 20 σωματεία που συνθέτων 114 πληρώματα θα πάρουν μέρος στον 2ο φετινό αγώνα και σε συνδυασμό με την τεράστια συμμετοχή που είχε ο 1ος αγώνας στα Γιάννενα στις 2-3 Ιουλίου η οποία έφτασε τους 300 αθλητές καθιστά το 2022 χρονιά ορόσημο για το τμήμα Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο τοπικός ΝΑΟ Κέρκυρας που σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα του νησιού, τον Δήμο της Κεντρικής Κέρκυρας και βέβαια υπο την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα το διήμερο των αγώνων.

Συνολικά θα διεξαχθούν 10 αγωνίσματα Αγοριών και Κοριτσιών γεννηθέντες από 2008 έως 2010 ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Σάββατο τα προκριματικά και επαναληπτικά και την Κυριακή τα ημιτελικά και βέβαια τους μικρούς και μεγάλους τελικούς.