15/07/2024
Όμιλοι

Ο ΝΟΜΑΥ έκοψε την πίτα του

Σε μια ξεχωριστή τελετή έλαβε χώρα την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου του 2020 και ώρα 12:00 η κοπή πίτας του ΝΟΜΑΥ, στις εγκαταστάσεις του, στη παραλία Μαυροχωρίου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των αθλητών, οι οποίοι “έλαμψαν” το 2019 με το κορμάκι του ομίλου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τα μέλη, οι αθλητές, καθώς και αρκετοί φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Μαροχωρίου “Οι Αργοναύτες”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου. Στη κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν τα μέλη οι αθλητές και οι φίλοι του Ομίλου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κκ. Σεραφίμ, η Βουλευτής Σύριζα Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφεριάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος, η Θεματική Αντιπεριφεριάρχης Ενέργειας κ. Κάλι Κυριακίδου, ο πρόεδρος Νομικού προσώπου του Δήμου Καστοριάς κ. Αθανάσιος Ρήμος, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Στυλιάδης, ο Διοικητής του 15ου ΣΠ Συνταγματάρχης κ. Ιωάννης Αγαπάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ. Θωμάς Νέστορας, ο Διευθυντής  του Ιδρύματος [Μαρίας Τσάκου] κ. Μιχάλης Μπελέγρης και ο εκπρόσωπος του Ομίλου “Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου” [Τσάκος Ναυτιλιακή] κ .Ιωάννης Λετώνης.

Μετά την ευλογία του Μητροπολίτη και τη κοπή της πίτας ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών-τριών που διακρίθηκαν στην αγωνιστική περίοδο 2019 και είναι οι ακόλουθοι:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Αργυρό μετάλλιο στην Οκτάκωπο Ανδρών:

Τσουρτσούλας  Ευάγγελος, Τιλελής Ανδρέας, Αφεντούλης  Νικόλαος, Καραίσκος Θεόδωρος, Στεργιάκας Χρήστος, Κοκκινίδης Ηλίας, Λαμπαδάριος Πέτρος, Ουρούτση Κωνσταντίνος και Πηδαλιούχος ο Νατσούλης Νικόλαος.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, Ασημένιο Μετάλλιο τετράκωπος άνευ:

Βελλίδης Κωνσταντίνος, Μπορνούτος Χρήστος, Γεωργίου Λάζαρος και Κυριάζος Κωνσταντίνος.

Στο ίδιο Πρωτάθλημα το Αργυρό Μετάλλιο κατέκτησε η Βακοπούλου Ευαγγελία στο σκίφ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης  Αργυρό Μετάλλιο στο σκιφ  Κορασίδων η Χριστοπούλου  Χριστίνα.

Στο σκίφ Παίδων Ανάπτυξης το Αργυρό Μετάλλιο ο Αθανασίου Γεώργιος.

Στην ίδια κατηγορία οι αθλήτριες Παπαθανασίου Μαρία και Μπουρλή Στυλιανή ασημένιο στο διπλό σκιφ κορασίδων Ανάπτυξης.

Τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια Βακοπούλου Ευαγγελία, η οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, στο Βελιγράδι της Σερβίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τετραπλό σκίφ Κορασίδων.

Απενεμήθη  τιμητική πλακέτα για τη προσπάθεια, την υπομονή τους και τις επιτυχίες που κατάφεραν, ώστε να αναδείξουν για μια ακόμη αγωνιστική χρονιά το σωματείο μας στους Προπονητές μας  κ. Τσαλούχο Ιωάννη και Τσίντζου Ιουλία.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους παραβρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης και μας τίμησαν με την παρουσία τους που δικαίωσε την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και τη δουλειά που γίνετε σε πολλούς τομείς, δίνοντας κουράγιο στα μέλη του Δ.Σ. για ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα χρονιά. Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται  από τα βάθη της καρδιάς του Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με την ευχή γι ακόμα περισσότερες διακρίσεις από τους Αθλητές και τις Αθλήτριές μας.

Το Δ.Σ

Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου