30/01/2023
Όμιλοι

Ο ΝΟΛ τίμησε τον Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μαγδανή

Σε μια κίνηση άξιας αναφοράς προέβη το Διοικητικό Συμβούλιο Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, καθώς αποφάσισε την μετονομασία των εγκαταστάσων του ομίλου σε Ναυταθλητικό Κέντρο Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας “Παναγιώτη Μαγδανή”. Με τον τρόπο αυτό ο ΝΟΛ απέδωσε φόρο τιμής στον σπουδαιότερο κωπηλάτη που έχει φορέσει ποτέ το “κορμάκι” του.

Η ανακοίνωση του νησιώτικου ομίλου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, προκειμένου να αποδώσει την μέγιστη τιμή στον κορυφαίο αθλητή που ανέδειξε και που τίμησε όσο κανένας άλλος αθλητής το νησί της Λήμνου ως αναγνώριση, της προσφοράς του στην αναβάθμιση και προώθηση του αθλητισμού, της σεμνότητας, της αγωνιστικότητας και της σκληρής δουλειάς, με πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς Ευρωπαϊκούς αλλά και Παγκόσμιους αγώνες,με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος αποφάσισε να μετονομασθούν οι εγκαταστάσεις του ΝΟΛ σε

Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ -ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
Ναυταθλητικό Κέντρο Ολυμπιονίκη κωπηλασιας Παναγιώτη ΜΑΓΔΑΝΗ
(Λονδίνο 2012-Ριο 2016)

Εκτός από παγκόσμιος πρωταθλητής, o Παναγιώτης Μαγδανής έχει συμμετάσχει δυο φορές στην κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. Οι νίκες που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, στο Ήτον του Λονδίνου (8η θέση) και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας (6η θέση) το 2016 δεν ήταν απλά κορυφαίες διακρίσεις του. Ήταν και μια βαθιά έκφραση της αγάπης στην πατρίδα του, την Ελλάδα και στη γενέτειρα του, τη Λήμνο.

Ευθύνη όλων μας είναι να δημιουργούμε σωστά πρότυπα για τα παιδιά που ακολουθούν και πιστεύουμε πως ο Παναγιώτης Μαγδανής αποτελεί ιδανικό πρότυπο αθλητή που αξίζει μιας τέτοιας τιμής».