03/12/2023
Όμιλοι

Ο ΝΟΙ τίμησε τον Αλέξανδρο Καχριμάνη

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη διεξαγωγή του  Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων το Σεπτέμβριο, έπαιξε η Περιφέρεια Ηπείρου και ιδιαίτερα ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Η Περιφέρεια συνέβαλλε τα μέγιστα, όχι μόνο σε επίπεδο τεχνικών εργών, αλλά και σε πολλούς ακόμη τομείς, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις και για μελλοντική φιλοξενία και άλλων σπουδαίων διοργανώσεων στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Με σκοπό να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση της, μια αντιπροσωπεία του ΝΟΙ, επισκέφτηκε χθες το γραφείο του κ. Καχριμάνη. Στο πλαίσιο αυτό, του απένειμε τιμητική πλακέτα, καθώς και ένα χρυσό μετάλλιο από τη διοργάνωση, ως αναμνηστικό δώρο.

Η αντιπροσωπεία των Γιαννιωτών απαρτιζόταν από τα εξής άτομα: την πρόεδρο Μάρθα Παλαιοπάνου, τον αντιπρόεδρο Αλέξανδρος Μπερή (διετέλεσε αντιπρόεδρος και της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος) και τα μέλη της Διοίκησης του Ομίλου Γιώργος Πασχάλης, Σπυριδούλα Μπάγια και Κων/ νος Παπαπέτρος, οι πρωταθλητές του συλλόγου Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Παύλος Φαϊτάς. Εκτός των προαναφερόμενων, με την παρουσία της τίμησε τον Έλληνα πολιτικό και η πρωταθλήτρια του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης Χριστίνα Μπούρμπου.

Από τη μερία του, ο κ. Μπερής εξήρε την αρωγή της Περιφέρειας, αλλά και του ίδιου του Αλέξανδρου Καχριμάνη στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος. Κυρίως, σε θέματα τα οποία αφορούσαν κάποιες βελτιώσεις στις παρόχθιες εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, στον υγρό στίβο της λίμνης, καθώς και στις εγκαταστάσεις του οικοδεσπότη ΝΟΙ.

Παράλληλα, τις θερμές τις ευχαριστίες εξέφρασε και η πρόεδρος του ΝΟ Ιωαννίνων, η οποία έκανε λόγο για τη μεγάλη προσπάθεια την οποία πραγματοποιούν οι επίλεκτοι Γιαννιώτες κωπηλάτες, ώστε να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισητήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, του 2020.

Ύστερα, ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Ναυτικό Όμιλο, όχι μόνο για τις επιτυχίες που έφεραν οι αθλητές του τη χρονιά η οποία βαίνει προς το τέλος της., αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλε για την άρτια διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού. Σχετικά με αυτό, επισήμανε πως η Περιφέρεια κάνει κάθε φορά ό,τι μπορεί για να συνεισφέρει. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία η οποία υπάρχει με τα συναρμόδια υπουργεία, με στόχο να νομιμοποιηθεί ο Πύργος Τερματισμού του ΠΕΑΚΙ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *