Ο ΝΟΙ πολυνίκης στη Καστοριά και πρωταθλητής Ελλάδας

Με τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων να κατακτά τον τίτλο του πολυνίκη στη κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων, καθώς και αυτόν του πρωταθλητή Ελλάδος, ολοκληρώθηκε το 88ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στη λίμνη Ορεστιάδα της Καστοριάς.

Τα κουπιά του ΝΟΙ κατάφεραν να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο του πρωταθλητή. Στη Β’ Φάση του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Καστοριάς κατέκτησαν 4 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο. Μάλιστα, με τα 7 χρυσά που είχαν λάβει στην Α΄ Φάση ξεπέρασαν τον ΟΕΑΝΑΒ και έπιασαν κορυφή στο πίνακα των μεταλλίων.

Με πολύ θέαμα πραγματοποιήθηκαν οι 11 τελικοί της Καστοριάς, με τους 4 να καταλήγουν στους αθλητές του ΝΟΙ, τους δυο στο ΝΟΒΑ, ενώ από ένα χρυσό κατέκτησαν ο ΝΟΘ, ο ΙΟΘ, ο ΝΟ Μαυροχωρίου, ο ΝΟΚ και ο ΠΝΟΙ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών ΕΔΩ.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον περιβάλλοντα χώρο της λίμνης της Καστοριάς, για να παρακολουθήσουν τους τελικούς και να χειροκροτήσουν τους νικητές, καθώς και τα πληρώματα ΑΜΕΑ που έλαβαν μέρος στους αγώνες επίδειξης.

Αναλυτικά ο πίνακας μεταλλίων της Β΄Φάσης μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ και τον συγκεντρωτικό πίνακα μεταλλίων του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΕΔΩ