Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων πολυνίκης στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων

Εντυπωσιακός ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κατά τη 2η μέρα του 87ου πανελληνίου πρωταθλήματος, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς, καθώς αναδείχθη πολυνίκης στη κατηγορία Παίδων-Κορασίδων.

Το σωματείο των Ιωαννίνων πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του τέσσερα χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο. Η 2η θέση του σχετικού πίνακα καταλήφθηκε από το ΝΟΒΑ, με 2 χρυσά και ένα ασημένιο. Ωστόσο, η πρώτη τριάδα συμπληρώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, με 2 χρυσά επίσης.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου από πλευράς ΝΟΙ ανέβηκαν τα εξής πληρώματα: το διπλό σκιφ Κορασίδων, το τετραπλό σκιφ Κορασίδων, η τετράκωπος μετά πηδαλιούχου των Παίδων (ΦΩΤΟ) και στην οκτάκωπο των Παίδων. Ωστόσο, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα του διπλού σκιφ των παίδων. Όλα τα αποτελέσματα των τελικών ΕΔΩ

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων είναι ο μεγάλος θριαμβευτής της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι Γιαννιώτες κατέκτησαν τέσσερα χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο, αφήνοντας στη 2η θέση του σχετικού πίνακα το ΝΟΒΑ με δυο χρυσά ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο, ενώ δυο χρυσά κατέκτησε και η ομάδα του ΝΑΟ Καλαμαριάς. Αναλυτικά ο πίνακας των μεταλλίων μετά τους τελικούς της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων ΕΔΩ

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο ΝΟΙ στο διπλό σκιφ Κορασίδων, στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων, στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου των Παίδων (ΦΩΤΟ) και στην οκτάκωπο των Παίδων. Όλα τα αποτελέσματα των τελικών ΕΔΩ

Και στους 12 τελικούς της κατηγορίας ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς με τους φίλους και συγγενείς των αθλητών που βρέθηκαν στα διάφορα καταστήματα δίπλα στον στίβο να δίνουν τον δικό τους παλμό στους αθλητές και τα πληρώματα.

Οι αγώνες συνεχίζονται με το προκριματικά των κατηγοριών Νέων Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών ως το μεσημέρι ενώ το απόγευμα (17:30) θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά των Εφήβων-Νεανίδων.