12/04/2024
Όμιλοι

Ο Κώστας Καρυώτης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

Με σκοπό να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τις δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης παρεβρέθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου ο πρόεδρος του, Κώστας Καρυώτης,  στην εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου της μακεδονικής πόλης «Λόγω Παιδείας και Τέχνης».

Μάλιστα, παρότρυνε τους δημότες της Κατερίνης να στείλουν στον ΝΟΚΑΤ τα παιδιά τους, ώστε να γνωρίζουν τον μαγικό κόσμο του ναυταθλητισμού.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚΑΤ:

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εκπροσωπώντας το Δ.Σ φιλοξενήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, στην εκπομπή «Λόγω Παιδείας και Τέχνης» της κας Λένας Γεωργούλη.

Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και αφορούσε τις δράσεις του ναυταθλητικού συλλόγου. Ο κ. Καρυώτης ανέφερε πως ο Ναυτικός Όμιλος αντέδρασε έγκαιρα και αποτελεσματικά στην αναστολή λειτουργίας κατά την περίοδο του εγκλεισμού μεταφέροντας τα κωπηλατικά εργόμετρα στα σπίτια των αθλητών/τριων. Έτσι, τα παιδιά της κωπηλασίας πραγματοποιούσαν εξατομικευμένες προπονήσεις από τον χώρο τους και δεν έμειναν πίσω αγωνιστικά.

Ο κ. Καρυώτης σημείωσε πως πλέον τα τμήματα της κωπηλασίας και της ιστιοπλοΐας έχουν επανέλθει στους κανονικούς τους ρυθμούς και παρότρυνε τους γονείς να εμπιστευτούν τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και να φέρουν τα παιδιά τους να γνωρίσουν τον ναυταθλητισμό και την οικογένεια του ομίλου.

Κλείνοντας τόνισε την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από την πλευρά του ομίλου και ευχαρίστησε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης που έδωσε για ακόμη μια φορά βήμα στο σωματείο.