Ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης νέο μέλος της ΕΚΟΦΝΣ

Σε μια σειρά αλλαγών προέβη η διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ, λόγω της απροσδόκητης απώλειας του Θανάση Μητρούση.

Αναλυτικότερα, τη θέση του εκλιπόντος στο ΔΣ καθώς και την εφορία Αγώνων που κατείχε αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης. Ο κύριος Παπαγιάννης αποτελεί τον 1ο αναπληρωματικό όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 27ης Μαρτίου. Η ανάληψη καθηκόντων από τον επί σειρά ετών κατέχοντα διοικητική θέση στην Ομοσπονδία επικυρώθηκε και τυπικά από την συνεδρίαση του προηγούμενου Σαββάτου.

Όσον αφορά, το κομμάτι της Εφορείας Αγώνων Παράκτιας Κωπηλασίας θα δημιουργηθεί μια επιτροπή πρόεδρος της οποία θα αναλάβει ο αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Δρ. Κώστας Δίτσιος. Ο Κ. Δίτσιος εξουσιοδοτήθηκε από το Συμβούλιο ούτως ώστε να προτείνει τα μέλη που θα την στελεχώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας:

Αλλαγές σε θέσεις και αρμοδιότητες έφερε στο Διοικητικό συμβούλιο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας η οδυνηρή απώλεια του Θανάση Μητρούση πριν από λίγες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα τη θέση του εκλιπόντος στο ΔΣ παίρνει ο 1ος αναπληρωματικός όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 27ης Μαρτίου Κωνσταντίνος Παπαγιάννης που επί σειρά ετών κατείχε διοικητική θέση στην ΕΚΟΦΝΣ.

Η είσοδός του στο ΔΣ επικυρώθηκε και τυπικά στη τελευταία συνεδρίαση που έγινε το περασμένο Σάββατο ενώ παράλληλα έγινε και ο διαμοιρασμός των αρμοδιοτήτων που κατείχε ο Θανάσης Μητρούσης.

Έτσι την εφορία Αγώνων αναλαμβάνει ο αντικαταστάτης του Κώστας Παπαγιάννης ενώ για εκείνη της Παράκτιας κωπηλασίας που αποτελεί πλέον ένα μεγάλο κεφάλαιο θα συσταθεί επιτροπή πρόεδρος της οποίας αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Δρ. Κώστας Δίτσιος τον οποίο εξουσιοδότησε το Συμβούλιο να προτείνει τα μέλη που θα την στελεχώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.