25/03/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Ο Γιάννης Βράμπας στο Συνέδριο Διοίκησης και Αθλητισμού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο 12-14 Νοεμβρίου το 21ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με τίτλο: «Ευκαιρίες και προκλήσεις στην οργάνωση του αθλητισμού και της αναψυχής στη μετά Covid -19 εποχή», στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Το παρών έδωσαν οι πρόεδροι των μεγαλύτερων Αθλητικών Ομοσπονδιών της επικράτειας, καθώς και τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με προεδρείο τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τζέτζη Γιώργο. Την εκδήλωση συντόνησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μάστορας.

Μάλιστα, ρόλο ομιλητή κατείχε και ο ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννης Βράμπας, ο οποίος πήρε θέση για το θέμα που της: «Στρατηγικής διοίκησης των αθλητικών Ομοσπονδιών».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Το 21ο Συνέδριο Διοίκησης και Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 12-14/11 άνοιξε τις πύλες του με μία στρογγυλή τράπεζα που φιλοξένησε τους προέδρους των μεγαλύτερων Αθλητικών Ομοσπονδιών της χώρας, καθώς και τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με προεδρείο τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τζέτζη Γιώργο και συντονιστή τον Δημοσιογράφο Βασίλη Μάστορα.

Ανάμεσα στους ομιλητές και ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας ο οποίος τοποθετήθηκε στο θέμα που αναπτύχθηκε «Στρατηγική διοίκηση αθλητικών Ομοσπονδιών».

Μία μοναδική συζήτηση και σοβαροί προβληματισμοί σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις ομοσπονδίες κράτησαν καθηλωμένο το κοινό για περίπου 2 ώρες.

Στην ίδια Στρογγυλή Τράπεζα πήραν ακόμη μέρος οι Σ.Αγγελούδης (Αντιπρόεδρος ΕΟΕ), Κ.Γιαννόπουλος (πρόεδρος ΚΟΕ), Β΄Λιόλιος (πρόεδρος ΕΟΚ) και Σ.Λεωνάκης (πρόεδρος ΕΟΠαλης)