Ο Γιάννης Τσίλης σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Sport Club

Βρισκόμενος στο περιβάλλοντα χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, ή αλλιώς “του σπιτιού” όπως ο ίδιος το αποκαλεί,  ο Γιάννης Τσίλης παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον δημοσιογράφο του Sport Club (εκπομπή του Ioannina TV) Νίκο Σκούμπο.

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης αναφέρθηκε τόσο στα πρώτα του βήματα στη κωπηλασία, όσο και στις σημαντικότερες αθλητικές του στιγμές. Παράλληλα, έκανε λόγο για την εμπειρία της συμμετοχής του προ διετίας στο ριάλιτι επιβιώσης Survivor. Τέλος, πρόσφερε τις συμβουλές του προς όλα τα νέα τα παιδιά ασχολούνται με το άθλημα.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Συνέντευξη με τον Γιάννη Τσίλη

Ο ολυμπιονίκης κωπηλασίας, Γιάννης Τσίλης, ανοίγει την καρδιά του στην εκπομπή μας και σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Nikos Skoumpos μιλάει για:📌 το ξεκίνημά του στο ΝΟΙ και τις ατελείωτες ώρες προπόνησης📌 τις μεγάλες στιγμές της αθλητικής του διαδρομής📌 τη συμμετοχή του στο Survivor📌 τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του για το μέλλονΚάμερα-μοντάζ: ONER films By Constantinos MantaliasSpecial greetings to Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό for the support!

Posted by Sport Club on Friday, May 22, 2020