29/01/2023
Όμιλοι

Ο Δημήτρης Στασινός του Ομίλου Ερετών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων

Με ένα δελτίο τύπου το οποίο αποτελεί έναν κατατοπιστικό απολογισμό, ο Όμιλος Ερετών παρουσιάζει στο ευρύ κοινό τις πρόσφατες εγχώριες καθώς και διεθνείς διακρίσεις του. Παράλληλα, ο ιστορικότερος αθλητικός όμιλος των Βαλκανίων κάνει λόγο για την επικείμενη συμμετοχή του αθλητή του, Δημήτρη Στασινού στο αγώνισμα του διπλού σκιφ (αγωνιζόμενος με τον Γιώργο Μακρυγιάννη), στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που θα λάβει χώρα το διάστημα 26-27 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Το δελτίο τύπου:

Μετά από την εξαιρετική εμφάνιση που είχε ο Όμιλος Ερετών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο με 3 Χρυσά, 2 Αργυρά και 4 Χάλκιναμετάλλια, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον Πίνακα Μεταλλίων και τη Γενική Βαθμολογία, άλλη μία μεγάλη επιτυχία ακολούθησε.

 

 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Ζήσης Μπουκουβάλας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας στο αγώνισμα της τετρακώπου ανδρών κάτω των 23 ετών.  Το πλήρωμα της τετρακώπου των ανδρών με τους Ζήση Μπουκουβάλα, Γιάννη Καλανδαρίδη καθώς και τα αδέλφια Παλαιοπάνου Θανάση και Λεωνίδα σημείωσε εξαιρετική εμφάνιση, τερματίζοντας 3ο με 6.00.96, λίγα εκατοστά του δεπτερολέπτου πίσω από το Ιταλικό πλήρωμα που τερμάτισε δεύτερο με 6.00.10 και το πλήρωμα της Ρουμανίας που τερμάτισε πρώτο με 5.56.64.

 

 

Πολύ καλή και η παρουσία του 18χρονου αθλητή μας Δημήτρη Στασινού που μαζί με τον Γιώργο Μακρυγιάννη πήραν τη 2η θέση στον Γ τελικό του διπλού σκίφ με χρόνο 6.34.09 και κατετάγησαν 14οι στο αγώνισμα του. Επιπλέον, ο Δημήτρης Στασινός θα συμμετέχει με το το πλήρωμα του Γιώργο Μακρυγιάννη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Βελιγράδι της Σερβίας με μεγάλες πιθανότητες διάκρισης στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Εφήβων.

 

 

Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας καλή συνέχεια στον δύσκολο δρόμο τους και δύναμη ώστε να φέρουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές του Ομίλου μας και της Εθνικής ομάδας για την προετοιμασία των αθλητών μας.