ΝΟΚ: Τίμησε τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες του Αναστασιάδου – Νάτσιουλα

Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς η βράβευση των διακεκριμένων αθλητών του. Πιο συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι χρυσές Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στέλλα Νάτσιουλα, καθώς και οι κωπηλάτες του σωματείου που ξεχώρισαν στις δύο φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚ:

Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς βράβευσε τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στέλλα Νάτσιουλα.

Παρουσία πλήθους κόσμου, αθλητών, γονέων των αθλητών, φίλων του Ν.Ο.Κ. και σχεδόν όλων των αυτοδιοικητικών και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της πόλης, τα χρυσά κορίτσια είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν δια ζώσης με όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση και να λάβουν ένα μικρό μέρος της αγάπης και της υποστήριξης που έχουν άπαντες για αυτές. Ποιο συγκεκριμένα, παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κύριος Καλλίνικος, ο Βουλευτής της Ν.Δ. του Νομού Καστοριάς κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης, η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Καστοριάς κα Τεληγιορίδου Ολυμπία, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Κορεντσίδης Γιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κα Κοζατσάνη Δέσποινα, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειεας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγοριάδης Γρηγόρης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς κ. Ρήμος Αθανάσιος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς κα Φιλίππου Χρυσούλα, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Αλεξανδρίδης Νικόλαος, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια”, του μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς σε αυτό κ. Παπαγιάννης Κωνσταντίνος, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Μπατσόπουλος Αθανάσιος και πολλοί άλλοι.

Νωρίτερα, τα χρυσά κορίτσια του Ν.Ο.Κ. έδωσαν συνέντευξη στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “Ώρα Θερινή” με τη Χριστίνα Συμεωνίδου, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: