07/02/2023
Όμιλοι

ΝΟΚ: Όμορφες στιγμές της Πανεπιστημιακής Ομάδας Κωπηλασίας

Την ευκαιρία να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο της λίμνης Ορεστιάδα είχε η Πανεπιστημιακή Ομάδα Κωπηλασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς τα μέλη έκανα την πρώτη τους προπόνηση στο “νερό”.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω τμήμα έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και βρίσκεται υπό την επίβλεψη της προπονήτριας Φιλιοπούλου Ιωάννας.

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς:

Μια πολύ όμορφη μέρα για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Πανεπιστημιακής Ομάδας Κωπηλασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ήταν η χθεσινή (προχθές). Τα παιδιά μπήκαν για πρώτη φορά στη λίμνη, παρουσία της προπονήτριας του τμήματος κυρίας Φιλιοπούλου Ιωάννας, απολαμβάνοντας μια τέλεια μέρα.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του τμήματος άρχισαν πλέον να εφαρμόζουν όλα αυτά τα οποία μαθαίνουν καθημερινά στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και να απολαμβάνουν ένα άθλημα, που στα μαγευτικά νερά της λίμνης Ορεστιάδας, σε μία λίμνη καρτ ποστάλ, πραγματικά προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις.

Τα παιδιά, μέρα με τη μέρα, μπαίνουν όλο και περισσότερο στο πνεύμα της κωπηλασίας, γυμνάζονται με έναν ολοκληρωμένο τρόπο, αποκτούν πολύπλευρες κοινωνικές σχέσεις και ζουν εμπειρίες που λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την ιδιαίτερη χθεσινή ημέρα.