20/05/2024
Όμιλοι

ΝΟΚ: Επανέναρξη του τμήματος Ενηλίκων

Την λειτουργία του τμήματος ενηλίκων του για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς. Το τμήμα θα ξεκινήσει εκ νέου στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ., με τις προπονήσεις του να είναι προγραμματισμένες για κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚ:

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8 μ.μ. θα ξεκινήσει για όγδοη συνεχή χρονιά η λειτουργία του τμήματος ενηλίκων.

Το τμήμα ενηλίκων συμπληρώνει φέτος 8 συναπτά έτη λειτουργίας, προσφέροντας την ευκαιρία σε παλαίμαχους αθλητές κι αθλήτριες, αλλά και ενήλικες που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με το άθλημα της κωπηλασίας, να γνωρίσουν και να απολαύσουν μια διαφορετική εκγύμναση, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Η κωπηλασία είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, προσφέροντας πλήρη και ομοιόμορφη εκγύμναση σε κάθε αθλούμενο, αυξάνοντας ραγδαία τη μυϊκή μάζα και οδηγώντας σε ταχεία απώλεια λίπους.

Στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, στο τέρμα της Βόρειας παραλίας της πόλης, με φόντο τη μαγευτική λίμνη και την πόλη, το τμήμα Ενηλίκων επαναλειτουργεί πλέον κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 8 μ.μ., προσφέροντας εκγύμναση σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα που δημιουργεί η παρέα των Ενηλίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γεν. Γραμματέας Ν.Ο.Κ. κ. Φωτιάδης Δημήτρης: 6977797443