29/09/2023
Όμιλοι

ΝΟΓ: Χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ευαγγελία Φράγκου

Αποδεικνόυντας τη σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, η αθλήτρια του, Ευαγγελία Φράγκου, στέφθηκε χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο διπλό σκιφ της αντίστοιχης διοργάνωσης που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας, το διάστημα 26-27 Σεπτεμβρίου. Η παρτενέρ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας σε αυτή τη σπουδαία διάκριση ήταν η Στέλλα Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών κοινοποίησε σχετική ανακοίνωση, θέλοντας να συγχαρεί την 16χρονη αθλήτρια για την σημαντική της επιτυχία.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ευαγγελία Φράγκου

Η Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με την Στυλιανή Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας, έλαβε μέρος στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος στο Διπλό Σκίφ Νεανίδων και κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά από μια πολύ δύσκολη αθλητική χρονιά και πρωτόγνωρες συνθήκες για τον αθλητισμό λόγω της πανδημίας το ελληνικό δίδυμο μετά την προετοιμασία του στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά μαζί με την υπόλοιπη Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας κατάφερε να προκριθεί απευθείας στον ημιτελικό κατακτώντας την πρώτη θέση στη σειρά τους και κατόπιν στους ημιτελικούς να περάσουν στον μεγάλο τελικό μπαίνοντας στα έξι κορυφαία πληρώματα του πρωταθλήματος. Στην αρχή του μεγάλου τελικού τα ελληνικά κουπιά των νεαρών αθλητριών βρίσκονταν στην 5η θέση, παρόλα αυτά σταδιακά ανέβασαν ταχύτητα περνώντας τη Γαλλία και κατόπιν τη Σλοβενία και έτσι σφράγισαν τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 7:36:72. Η Λευκορωσία με χρόνο 7:32:87 κατέκτησε τη 1η θέση, ενώ η Ελβετία με χρόνο 7:35:34 τη 2η.Η επιλογή της αθλήτριας μας στην ομάδα της Εθνικής Κωπηλασίας αλλά και οι συνεχείς επιτυχίες της με τα εθνικά χρώματα κάνουν περήφανη όλη την αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών. Με τις συνεχείς διακρίσεις της Ευαγγελίας αποδεικνύεται η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών που με τη καθοδήγηση και την προετοιμασία του τεχνικού σύμβουλου του Ομίλου Ασπρογέρακα Σπύρο κατάφερε να κατακτήσει συνεχείς διακρίσεις σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και η αθλητική οικογένεια του Ομίλου συγχαίρει τις νεαρές αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, καθώς και την υπόλοιπη εθνική ομάδα και τους εύχονται να συνεχίσουν να τιμούν την Ελλάδα με τις διακρίσεις τους και να μας κάνουν περήφανους.