ΝΟΓ: Συγχαρητήρια στην Ευαγγελία που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους

Μετά από δυο χρόνια, οι 6ες, τότε, παγκόσμιες πρωταθλήτριες Νεανίδων στη διοργάνωση του Τόκιο, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης. Ο λόγος για τις δυο Ευαγγελίες Φράγκου και Αναστασιάδου, οι οποίες, αγωνιζόμενες γι’ακόμη μια φορά στο διπλό σκιφ κατέκτησαν προ ολίγων ημερών το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Κ23 στη Κρούζιτσα της Πολωνίας.

Στο πρίσμα αυτό, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί την ταλαντούχα πρωταθλήτρια του, Ευαγγελία Φράγκου, και να της ευχηθεί να συνεχίσει της σπουδαίες αγωνιστικές της εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, τα ελληνικά κουπιά επέστρεψαν από την πολωνική πόλη με τρια μετάλλια στις αποσκευές τους: ένα από κάθε χρώμα.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Την κορυφή της Ευρώπης κατέκτησαν τα χρυσά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και η Ευαγγελία Αναστασίαδου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Οι δύο πρωταθλήτριες μετά από δύο χρόνια από την επιτυχία τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων του Τόκιο στο οποίο κατέκτησαν την 6η θέση γίνονται ξανά πλήρωμα κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών U23 στην Κρούζιτσα της Πολωνίας.

Οι δύο πρωταθλήτριες από την αρχή του αγώνα είχαν προβάδισμα στην πρώτη θέση την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος, τερματίζοντας πρώτες με χρόνο 6:55:94 και χαρίζοντας σε όλους μας ρίγη υπερηφάνειας ακούγοντας τον εθνικό ύμνο.

Το βίντεο της απονομής για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες:

Υπενθυμίζουμε πως η δεκαοκτάχρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου από το 2019 έχει διακριθεί σε πολλά διεθνή πρωτάθληματα, εκπροσωπόντας τα ελληνικά κουπιά, παρόλο που η πανδημία περιόρισε τις διεθνείς διοργανώσεις ιδιαίτερα τη χρονιά του 2020, ανεβάζοντας τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών αλλά και την Ελληνική Κωπηλασία μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας ψηλά στην Ευρώπη και Παγκοσμίως.


Συγκεκριμένα:

2019 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε-Ν στο Έσσεν (Γερμανία) στη δίκωπο Νεανίδων με την Αθλήτρια του ΝΟΙ Αριάδνη Μήτση.

2019 6η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε-Ν στο Τόκιο (Ιαπωνία) στο 2Χ Νεανίδων με την αθλήτρια του ΝΟΚ Ευαγγελία Αναστασίαδου.

2019 2η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και στα δύο αγωνίσματα που αγωνίστηκε (2Χ Νεανίδων και 4Χ Νεανίδων).

2020 3η Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε-Ν στο Βελιγράδι (Σερβία) με την συναθλήτρια της του ΝΟΚ Νάτσιουλα Στυλιανή.

2021 3η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 στο Ράτσιτσε της Τσεχίας στο 2Χ Γυναικών U23 με την αθλήτρια του ΟΕΑΝΑΒ Αγγελική Αραμπατζή.

2021 3η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε-Ν στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας στο 1Χ Σκιφ Νεανίδων.

2021 1η Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 (Πολωνία) στο 2Χ με την Ευαγγελία Αναστασίαδου του ΝΟΚ.

Η φερέλπιδα αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελία Φράγκου συνεχίζει τις λαμπρές αγωνιστικές εμφανίσεις και περιμένουμε ανάλογες διακρίσεις και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε-Ν που θα γίνει 9-10 Οκτωβρίου στο Μόναχο (Γερμανία).

Συγχαρητήρια Ευαγγελία Φράγκου που συνεχίζεις να μας κάνεις περήφανους και που για ακόμη μια φορά φέρατε μαζί με τους συναθλητές σου τα ελληνικά κουπιά στο υψηλότερο βάθρο. Συγχαρητήρια επίσης στον Τεχνικό Σύμβουλο του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, Ασπρογέρακα Σπύρο, που ανέδειξε την πρωταθλήτρια, καθώς και στους ομοσπονδιακούς προπονήτες που συνέχισαν την εξαιρετική δουλειά, δημιουργώντας μια σπουδαία αθλήτρια.