ΝΟΓ: Στην κορυφή της κατηγορίας Νεανίδων η Φράγκου

Με πολύ καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσε την παρουσία της στον Αγώνα Αξιολόγης, που αποσκοπούσε στην επιλογή αθλητών για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων στις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις, η Ευαγγελία Φράγκου. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών άγγιξε την κορυφή στη κατηγορία των Νεανίδων, ενώ σε αυτή των Γυναικών Κ23 κατέλαβε τη 2η θέση.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Στην κορυφή στην κατηγορία των Νεανίδων και στη δεύτερη θέση της κατηγορίας των Γυναικών Κάτω των 23 ετών βρέθηκε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου, η οποία συμμετείχε στους διημέρους αγώνες αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας στις 17-18 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Η Ευαγγελία μετά από πολλούς πετυχημένους αγώνες πρόκρισης κατακτώντας πάντα την πρώτη θέση στο σκιφ Νεανίδων και μαζί με την συναθλήτρια της Στέλλα Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο διπλό σκιφ, που πέρυσι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, βρέθηκαν στη κορυφή της κατηγορίας και εξασφάλισαν την είσοδο τους στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας.

Την αθλήτρια συνόδεψε ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ασπρογέρακας Σπύρος, ο οποίος είναι και αυτός που πίστεψε και στήριξε τη νεαρή αθλήτρια στις προσπάθειες της για την κορυφή από νεαρή ηλικία.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του και τις εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και την κατάκτηση πολλών ακόμη διακρίσεων.