15/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες Όμιλοι

ΝΟΓ: Σε προπονητικό κοινόβιο του Σχινιά η Ευαγγελία Φράγκου

Στο προπονητικό κοινόβιο που θα διεξαχθεί στο Σχινιά και έχει ως σκοπό την προετοιμασία των αθλητών της Εθνικής ομάδας για τις επερχόμενες διεθνή διοργανώσεις κλήθηκε η πρωταθλήτρια του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου. Πιο συγκεκριμένα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ23 στη δίκωπο γυναικών θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Hazenwinkel του Βελγίου, καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών του Ράτσιτσε της Τσεχίας.

Επιπλέον, το Σάββατο 20 Αυγούστου τρεις κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών από την κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων (Κ17) θα δώσουν τη δική τους μάχη για μια θέση στα time trials της Εθνικής, ούτως ώστε να συμμετάσχουν στα time trials που διοργάνωνει η ΕΚΟΦΝΣ στις εγκαταστάσεις του Σχινιά, με φόντο την συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια μας Ευαγγελία λίγες μόνο μέρες μετα την συμμετοχή της στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α-Γ στο Μόναχο κλήθηκε σε προπονητικό κοινόβιο για τη συμμετοχή της στα προσεχή διεθνή πρωταθλήματα (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Hazenwikel (BEL) και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α-Γ στο Racice στη Τσεχία).

Παράλληλα, το Σάββατο στις 20 Αυγούστου τρεις αθλητές μας από την κατηγορία των Παίδων- Κορασίδων (Κ17), η Κιοσελάκη Εύα, η Μουρατιδου Λιλα και ο Σπυριδης Ναπολέων, θα ανταγωνιστουν μαζί με αθλητές από όλη την Ελλάδα για μία θέση στην Εθνική για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, στα time trials που διοργάνωνει η ΕΚΟΦΝΣ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Τους αθλητές συνοδεύει ο προπονητής μας Τσαλικίδης Βασίλης.

Ευχόμαστε να καμαρώσουμε και άλλα παιδιά μας να αγωνίζονται με τα ελληνικά κουπιά. Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και στην επίτευξη των στόχων τους.