28/09/2023
Όμιλοι

NOΓ: «Να δικαιωθούν οι κόποι της Ευαγγελίας»

Με μεγάλη επιτυχία αγωνίστηκε η Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στον 1 º αγώνα αξιολόγησης Ανδρών – Γυναικών (στις 14-15 Μαρτίου),καθώς έλαβε μια τέταρτη  και μια πέμπτη  θέση στις σειρές της. Τα αποτελέσματα αυτά  της εξασφάλισαν τη συμμετοχή της στο κοινόβιο που βρίσκεται εν εξελίξει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θα λήξει στις 28 Μαρτίου.

Οι Έλληνες πρωταθλητές που προπονούνται τις ημέρες αυτές υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών τεχνικών, θα επανδρώσουν τα πληρώματα που θα αγωνιστούν στην Ευρωπαϊκή Ρεγκάτα Ολυμπιακής Πρόκρισης (5-7/4) του Βαρέζε της Ιταλίας και στην τελική Ρεγκάτα  Ολυμπιακής πρόκρισης (15-17/5) που θα διεξαχθεί στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Στον 1ο αγώνα αξιολόγησης Ανδρών – Γυναικών συμμετείχε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου που διεξήχθη στις 14-15 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά. Στις διήμερες δοκιμασίες η Nεάνιδα αθλήτρια του ΝΟΓ κατάφερε να τερματίσει τέταρτη  και πέμπτη  στις σειρές της, ανάμεσα σε κορυφαίες αθλήτριες της Ελληνικής  κωπηλασίας.

Οι επίλεκτοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (9-11/4), την Ευρωπαϊκή Ρεγκάτα Ολυμπιακής Πρόκρισης (5-7/4) που θα γίνει  στο Βαρέζε της Ιταλίας όπως και την τελική Ρεγκάτα  Ολυμπιακής πρόκρισης (15-17/5) που θα γίνει στην Λουκέρνη της Ελβετίας.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια της Ευαγγελία Φράγκου και τις εύχεται να δικαιωθούν οι κόποι και η προσπάθεια που έχει κάνει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη αθλητική χρονιά.