ΝΟΓ: Κάλεσμα στα νέα παιδιά να γνωρίσουν την κωπηλασία

Κάλεσμα προς τα νέα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας απηύθυνε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών. Ο Όμιλος που αριθμεί 40 χρόνια πετυχημένης αθλητικής πορείας είναι έτοιμος να υποδεχθεί την επόμενη φουρνιά κωπηλατών στο μαγικό υγρό στίβο του Λουδία.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός άνοιξε ξανά τις πύλες του καλωσορίζοντας όλους τους νέους και παλιούς αθλητές να μπουν ξανά στην αθλητική οικογένεια. Η κωπηλάσια σύμφωνα με τα τελευταία υγειονομικά πρωτόκολλα και με βάση τις αποφάσεις της υγειονομικής επιτροπής παραμένει ένα ασφαλές άθλημα με τα νέα δεδομένα που ζούμε.

Πέρα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τη νέα κανονικότητα που ζούμε γιατί να επιλέξουμε τη κωπηλασία σαν άθλημα για τα παιδιά μας αλλά και για μας τους ίδιους;

➢ Είναι ιδανική για βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
➢ Βοηθάει στην ενδυνάμωση των μυών.
➢ Τα παιδιά μαθαίνουν τη σημασία της ομαδικής εργασίας.
➢ Είναι ένα άθλημα όπου δεν υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο, αποφεύγοντας έτσι τραυματισμούς και εντάσεις.
➢ Βοηθά στην κοινωνικοποίηση των παιδιών.
➢ Φέρνει τα παιδιά κοντά στη φύση, κάνοντας τα πιο ευαίσθητα σε ζητήματα οικολογίας, ενώ παράλληλα τα απομακρύνει από τους υπολογιστές και τη καθιστική ζωή.
➢ Τα παιδιά αποκτούν υπευθυνότητα, μαθαίνουν να σέβονται και να προσέχουν το αθλητικό υλικό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών μετά από 40 χρόνια πετυχημένης αθλητικής και αγωνιστικής πορείας αναδεικνύοντας πολλούς αθλητές σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζει την πορεία του και προσκαλεί παλιούς και νέους αθλητές να μπουν στην αθλητική του οικογένεια. Αθλητικό πνεύμα, ομαδικότητα, άριστη φυσική κατάσταση, φυσική μυϊκή ενδυνάμωση, αυτοπεποίθηση, αγωνιστικότητα, καθώς και επαφή με τη φύση είναι λίγα από τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο αθλητής από την ενασχόληση του με τον υγρό στίβο του Λουδία.

Ο ΝΟΓ λειτουργεί 7 μέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο, χωρίς διακοπή στον περιβάλλοντα χώρο του Ναυταθλητικού Κέντρου στο Λουδία, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Ο τεχνικός σύμβουλος του ΝΟΓ, Ασπρογέρακας Σπύρος, πιστοποιημένος προπονητής κωπηλασίας και πρώην πρωταθλητής ανάλογων διακρίσεων σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο, καθώς και ο βοηθός προπονητή, πρωταθλητής του ΝΟΓ και υπεύθυνος στην κατηγορία της Ανάπτυξης, Τσαλικίδης Βασίλης, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να μάθουν στους νέους και τους παλιούς αθλητές τα τεράστια οφέλη του ναυταθλητισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ:

• ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 16:00 – 18:30
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 – 13:00
• ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 16:00 – 19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 9:00 – 12:00
• ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ :ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

f: Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών / Nautical Club of Giannitsa
email: n.o.giannitson@gmail.com
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΜΚΗ (ΕΦΟΡΟΣ) 6945169302
ΜΙΣΙΡΓΗ ΣΤΕΛΛΑ (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ) 6972858821