ΝΟΓ: «Ευαγγελία συνέχισε να μας κάνεις περήφανους»

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ευαγγελία Φράγκου κατέκτησε στην τελευταία μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων του Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ νεανίδων. Στον απόηχο της σπουδαίας αυτής επιτυχίας, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί την ταλαντούχα αθλήτρια του.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Εκπληκτική εμφάνιση για την Εθνική ομάδα κωπηλασίας επιφύλασσε στην τελευταία μέρα του Παγκοοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ Νεανίδων.

Στον τελευταίο, από τους έξι συνολικά τελικούς για τα γαλανόλευκα κουπιά ήρθε τελικά το μετάλλιο, χάρις στην σπουδαία εμφάνιση της Ευαγγελίας Φράγκου στο Σκιφ Νεανίδων.

Η πρωταθλήτρια του ΝΟΓ που τερμάτισε σε 7:57.53 έχασε για ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου το ασημένιο μετάλλιο από την Ιταλίδα αντίπαλο της που τερμάτισε σε 7:57.37, ενώ απείχε μόλις δυο δευτερόλεπτα από την Ελβετή που κέρδισε το χρυσό σε 7:55.02.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του για την εξαιρετική της εμφάνιση, τιμώντας για ακόμη μια φορά τα ελληνικά χρώματα και κάνοντας τον όμιλο της περήφανο με τις εξαιρετικές επιδόσεις της. Ακόμη συγχαίρει την οικογένειά της που συνεχίζει να τη στηρίζει σε όλο αυτό το ταξίδι, καθώς και τους προπονητές της και κυρίως τον προπονητή της Ασπρογέρακα Σπύρο, που αντιλήφθηκε το ταλέντο της σε μικρή ηλικία και δημιούργησε μια μεγάλη πρωταθλήτρια!!!!

Ευαγγελία συνέχισε τη λαμπρή σου αθλητική πορεία και να μας κάνεις περήφανους.

Θερμά συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αθλητές που εκπροσώπησαν τα ελληνικά κουπιά και τίμησαν την Ελληνική Κωπηλασία με τις επιδόσεις τους!!!