24/09/2023
Όμιλοι

ΝΟΓ: Διασυλλογικοί Αγώνες και βράβευση της Φράγκου

Την διεξαγωγή των Διασυλλογικών Αγώνων Κωπηλασίας στη μνήμη του Μακεδονομάχου Καπετάν Γκόνου Γιώτα, στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα τελεστεί σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ.

Παράλληλα, θα τιμηθεί η Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του ΝΟΓ, Ευαγγελία Φράγκου.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας με την αρωγή της Περιφέρειακης Ενότητα Πέλλας και υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ διοργανώνει Διασυλλογικους Αγώνες Κωπηλασίας στη μνήμη του Μακεδονομòaχου Καπετάν Γκòoνου Γιώτα.

Περίπου 300 αθλήτες από 14 σωματεία από όλη την Ελλάδα συνθέτουν 170 πληρωματα στα 24 αγωνίσματα του προγράμματος, αριθμοί ρεκόρ για τον Ναυτικό Ομιλο Γιαννιτσών, ο οποίος διοργανώνει τους διασυλλογικους αγώνες 4 χρόνια μετά τους τελευταίους που έγιναν στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία.

Στα πλαίσια των αγώνων θα βραβευτεί η παγκόσμια και πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελία Φράγκου.

Μία γιορτή για την κωπηλασία και μια γιορτή αθλητισμού στη πόλη μας σε μια ιστορική περίοδο για αυτήν 110 χρόνια μετά την απελευθέρωση των Γιαννιτσών.

Σας περιμένουμε όλους στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία να απολαύσουμε τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες στο ξεχωριστό άθλημα της κωπηλασίας.